Horoscop 29 iunie 2023. Trigon Soare-Saturn. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei – VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Azi, Soarele din Rac face un trigon cu Saturn din Pești. 

Pe 29 iunie, Soarele din Rac face un trigon cu Saturn din Pești. Trigonul este considerat, din punctul de vedere al teoriei astrologice, un aspect benefic. Însă orice aspect care îl implică pe Saturn are și părți frustrante. Întârzieri, limite. De data aceasta, trigonul fiind pe semne de apă, vom avea un mod pragmatic de a ne analiza emoțiile. Doar pe ale noastre. Însă ne va fi greu să ne dăm seama ce simt ceilalți. 

Pe 30 iunie, Mercur din Rac face un sextil cu Saturn din Pești. Acest aspect ne ajută să ne calculăm cuvintele. Mai ales când este vorba de a ne comunica emoțiile. Gândim, socotim și abia pe urmă vorbim sau scriem.

Pe 1 iulie, avem o conjuncție între Mercur și Soare în semnul Racului. Aici trebuie să fim foarte atenți la ce se întâmplă în jurul nostru. Există riscul să fim orbiți, să scăpăm detalii importante sau să avem un scurtcircuit în comunicare. De asemenea, este recomandabil să avem grijă la motivațiile din spatele discuțiilor cu familia. 

Pe 2 iulie, Venus din Leu face un careu cu Uranus din Taur. Un aspect ca re ne poate pune pe jar din punct de vedere relațional, dar și financiar. Pot apărea situații din senin care ne vor obliga să facem schimbări în viața noastră. Mulți vor dori mai multă libertate în relații, iar alții vor simți nevoia să caute soluții nonconformiste pentru a reaprinde flacăra pasiunii.

Pe 3 iulie, avem o Lună Plină în Capricorn. Este una dintre cele mai puternice Luni Pline ale anului 2023. Poate cea mai dură. De ce? Pentru că Pluto s-a întors în acest semn până în ianuarie 2024. Luna se ocupă de emoții, Pluto de tot ce este putred sau mort în viața noastră, iar Capricornul de realitate. De obicei, Luna Plină aduce un final. Dar acum, pentru că îl avem pe Pluto retrograd implicat, nu e unul simplu. Ci unul profund și cu cicatrici puternice. Și care îți arată că ai tras cu dinții de ceva din 2008 încoace și că nu mai poți duce în spate și de acum încolo. Este ca ultima șansă pe care o primești atunci când rămâi repetent sau corigent.

Poți să citești și: Neptun retrograd în Pești, din 30 iunie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel