Neptun retrograd în Pești, până pe 6 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

De pe 30 iunie și până pe 6 decembrie, Neptun va fi retrograd în semnul Peștilor. Iată care sunt previziunile pentru zodii!

În astrologie, Neptun este planeta intuiției, a legăturii cu divinitatea, a descântecului, a nebuniei, a iluziei, a eleganţei, a artei sufletești și a vindecării profunde care începe atunci când ne întrebăm: „Există posibilitatea unei alte căi?”

Neptun guvernează semnul Peștilor. Ce reprezintă? Capacitatea noastră de a transcede realitatea și de a da frâu liber imaginației. Este o planetă indigo, ce ne împinge spre extinderea granițelor.

Vrea să devenim un întreg, odată cu natura. Planeta Neptun este empatică și ne permite să gândim dincolo de noi înșine. Totodată, este și haosul, dizolvarea și credința fără margini.

De obicei, lui Neptun îi place misterul și îi place la nebunie să facă lucrurile să pară tot ceea ce nu sunt. Este precum o iluzie optică. Influența sa aduce în discuție și problemele psihologice, dar și pe cele legate de sănătatea mintală.

De fapt, Neptun e o planetă misterioasă care aduce la suprafață lumi întunecate. În momentul în care retrogradează ne aruncă în iluzie și nu mai știm exact ce să credem. 

Neptun retrogradează în fiecare an pentru aproximativ jumătate de an. În 2023, retrogradarea lui nu va mai fi la fel de puternică deoarece îl avem și pe Saturn în același semn, al Peștilor. Neptun vrea haos și iluzii, Saturn vrea organizare și crudul adevăr. Deci am putea spune că efectele nu se vor mai resimți ca până acum. Cu alte cuvinte, vom beneficia de un plus de luciditate.

Cei mai afectați vor fi nativii cu marcaj mutabil în astrogramă: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Berbec/Ascendent în Berbec

Pentru Berbeci, retrogradarea lui Neptun va avea un impact puternic. Este posibil să ai niște semnale, așa că fii atent. Poate că anumite semne îți apar și în vis. Ți se pare că trăiești momente de deja vu. Așadar, ai în vedere intuiția ta, dar nu te lăsa captivat de mrejele lui Neptun. Realizează și acceptă prioritățile care s-au schimbat și nu îți fie teamă să renunți la ceea ce nu funcționează.

Taur/Ascendent în Taur

La tine, s-ar putea să observi că oameni apropiați devin mai distanți. Totodată, relațiile tale vor fi puse la încercare. Nu te teme, mai bine petrece mai mult timp retras și gândește-te la ce s-a întâmplat de la începutul anului până acum. Nu te implica prea mult în subiecte care nu țin de tine sau care s-ar rezolva greu.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Poate veni un val de energie în zona de carieră. Dar te vei întreba dacă te afli în locul potrivit. Nu face nimic ieșit de comun, mai ales dacă te sperie puțin schimbarea. De asemenea, s-ar putea ca unele proiecte să se desfășoare mai încet decât te-ai fi așteptat. Încearcă să reții că există un rost pentru toate.

Rac/Ascendent în Rac

Pentru Rac, retrogradarea lui Neptun va avea efecte în zona spirituală. În consecință, poți fi mai sensibil decât de obicei, dar mai deschis către unele credințe. Nu te lăsa copleșit de tot ce afli și nici nu intra prea mult în ceea ce numim "adevărul absolut". Te poți conecta cu misterele, dar fără să le descifrezi în detaliu. 

Leu/Ascendent în Leu

Leii ar trebuie să fie atenți la relațiile în care vor intra pe parcursul acestei retrogradări ale lui Neptun. S-ar putea să îți pierzi mințile sau să afli secrete nedorite. Și alții pot să descopere rapid unele lucruri despre tine. Acceptă-te cu bune și cu rele, stai departe de infidelități. Nu le da prea mult altora din energia ta.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Tu o să fii confuz în următoarea perioadă, în special în zona relațiilor amoroase. Însă, în ceața oferită de Neptun, poate să apară un partener. Dar trebuie să fii atent la calitățile și defectele sale, fără să te gândești la cum va arată relația după 10 ani. Dacă te afli deja într-o legătură, s-ar putea să simți nevoia de mai mult spațiu personal. Visezi la romantism.

Balanță/Ascendent în Balanță

Rutina sau viața de zi cu zi pot fi date peste cap. Nu te organizezi rapid, nu știi cum să îți eficientizezi programul, te stresezi. Această energie te îndeamnă să îți reevaluezi rutina, hrana, modul în care bei și mănânci. Pot reapărea probleme mai vechi de sănătate. Toate anunță o schimbare.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Creativitatea ta o să iasă la iveală! Poți să îi inspiri și pe alții cu poveștile tale. Stai departe de conflicte, pentru că retrogradarea lui Neptun te poate face mai suspicios, iar asta nu îți face bine. Mai bine fii un sprijin pentru ceilalți, stai alături de ei. Nu uita că ce oferi, la fel vei primi.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nu știi cum și ce să faci cu emoțiile tale. O să te simți ba inspirat, ba confuz, ba rănit, ba nostalgic. Și va fi mai dificil să îți gestionezi stările. Este posibil să afli niște lucruri despre rudele tale care îți vor schimba părerea despre ei. Nu exagera cu reacțiile și acceptă acele persoane așa cum sunt.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Retrogradarea lui Neptun scoate la lumină latura ta misterioasă. Dar, poți să profiți de acest context că să pui în aplicare unele idei din trecut. Sau le poți privi dintr-o perspectivă diferită. Vezi ce ai făcut greșit în trecut și pune totul la punct mai bine de acum înainte.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

S-ar putea ca la tine să fie vorba despre resurse. Despre cum să îți transformi pasiunile într-un job sau într-o resursă profitabilă. Este posibil să ai și anumite probleme cu banii, așa că încearcă să fii mai chibzuit când faci cheltuieli. Chiar dacă îți faci mici bucurii, nu da toți banii pe lucruri inutile. Mintea o să îți stea la ce vrei să mai cumperi!

Pești/Ascendent în Pești

Neptun retrogradează în semnul tău, deci ai dori să îți redefinești imaginea în public. O să încerci diferite look-uri, stiluri de viață, vrei să fii ca un cameleon. Însă, ai face bine să nu îți pierzi esența. Îi vei atrage pe cei din jur, care îți vor cădea în plasă imediat. O să ai un magnetism ieșit din comun. Se arată o perioadă bună și la locul de muncă, unde te faci ușor remarcat.

Poți să vezi și: Ce zodie are parte de predicții minunate în luna iulie? Astrologii internaționali dau verdictul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel