Horoscop 29 mai pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Victimizare excesivă pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Previziuni astrale 29 mai. Vezi mesajele astrelor pentru primele șase semne din zodiac!

Youtube video image

Vă reamintim faptul că Mercur mai stă câteva zile în semnul Taurului, ieri a făcut un sextil cu Saturn și urmează și conjuncția sa cu Uranus. Așa că poate să apară un pic de instabilitate în jurul nostru. 

Redactorul șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile zilei pentru următorii șase nativi.

Berbec/Ascendent în Berbec

Există un sprijin destul de mare între planetele din Casa a treia și Marte din semnul tău. Trebuie să știi un lucru: dacă vrei să reușești zilele acestea, trebuie să întrebi și să nu crezi că le știi pe toate. Fii cât mai curios!

Taur/Ascendent în Taur

Marte mai stă puțin în Casa a douăsprezecea și îți agită puțin somnul. Visezi, ai coșmaruri, te victimizezi mai mult decât este cazul, însă trebuie să îți aduci aminte că trebuie să investești în tine. În momentul în care nu te simți bine, nu încerca să cauți factorii exteriori, ca să te echilibrezi. Soluția stă tot în tine. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Superficialitatea pe tine te ajută zilele acestea, pentru că îți dă voie să construiești un întreg. Ar fi bine ca în această perioadă să îți construiești o nouă comunitate. Să vorbești cu vecinii, colegii, să te revezi cu niște oameni. Ai nevoie să îți mai reîmprospătezi mintea.

Pluto retrograd. Efecte puternice în viitorul apropiat pentru patru zodii

Rac/Ascendent în Rac

Unele decizii de la locul de muncă nu sunt neapărat pe placul tău. Unii s-ar putea să ia decizii radicale, fie că aleg să se pensioneze ori să schimbe jobul. Poți să rămâi cu un gust amar, însă acesta este momentul în care trebuie să rupi ceva. Ca nativ Rac, te atașezi de lucruri, de oameni, de situații, de evenimente. 

O zodie este mult prea emoțională și confuză în iunie. Când răsare Soarele pe strada acesteia?

Leu/Ascendent în Leu

Dacă ai de dat examene, ești foarte bine susținut de către astre. Dar nu te grăbi și nu te crede mai deștept decât ești. Mai degrabă dovedește că ești deștept, nu te lăuda. Astrologul îți recomandă și să te amesteci în comunitățile din care faci parte, nu să te simți superior vizavi de oameni.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Astrologul îți atrage atenția asupra cheltuielilor, în special în zona de taxe, impozite, datorii, credite, investiții. Nu te grăbi, mai ales dacă îți dorești să faci un contract cu o instituție financiară. Lasă lucrurile să se întâmple de la sine și nu te lăsa presat de cineva. 

Poți să citești și acest articol de pe site-ul nostru: Lecții importante pentru TREI zodii. Problemele financiare nu-i dau pace unui nativ!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel