O zodie este mult prea emoțională și confuză în iunie. Când răsare Soarele pe strada acesteia?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
Freepik.com

Horoscop internațional. Bella Luna, astrolog internațional, ne aduce previziunile lunii iunie pentru nativii Rac și cei cu Ascendent în Rac.

Iată ce le aduce prima lună a verii Racilor și celor cu Ascendent în Rac!

Fiind Rac, ești guvernat de Lună, iar stările tale de spirit se schimbă constant, precum Luna. Acordă atenție specială Lunilor Pline, pentru că probabil te afectează mai mult decât pe celelalte semne.

În iunie, vom avea o Lună Plină în Capricorn. S-ar putea să vezi în sfârșit rezultatul unor eforturi de relație pe care le-ai făcut. Această Lună Plină ar putea fi destul de emoțională și ar putea exista o lipsă de claritate.

Casa a douăsprezecea va fi plină. Este cea a retragerii și izolării, așa că începutul lunii este un moment potrivit pentru a petrece timp singur până când ieși din carapace când începe sezonul tău. Aceasta este o perioadă foarte împlinitoare din punct de vedere spiritual, mai ales la începutul lunii, fiind excelentă pentru meditație, introspecție spirituală, imaginație și compasiune. S-ar putea să aduni multe informații.

Aceasta este o perioadă foarte vindecătoare pentru blocajele subconștiente, rănile care au fost îngropate adânc vor ieși la suprafață și le vei putea elibera acum. S-ar putea să realizezi cât de mult ai avansat pe această cale de vindecare și cât de puternic ai devenit datorită lucrului pe care l-ai făcut pentru a te vindeca și a te elibera, devenind conștient de lumea ta interioară.

Punct de cotitură pentru PATRU zodii. Uranus le dă viețile peste cap!

Vei dori să faci un plan de acțiune în ceea ce privește propria spiritualitate și propria cale de vindecare. Vei realiza că faci toate acestea pentru un scop superior.

La mijlocul lunii lucrurile se complică puțin pentru tine. Vei începe luna foarte pozitiv și optimist în legătură cu totul, dar s-ar putea să observi că unele uși se închid. Totul se întâmplă pentru un motiv superior, iar uneori respingerea este o redirecționare. Dacă lucrurile nu merg așa cum dorești și te simți blocat sau limitat într-un fel, se întâmplă cu un motiv.

Venus, Soarele și Mercur vor face careu cu Saturn, care reprezintă limitele. Aceasta este o energie grea și reprimată, ca și cum ai crede că te vindeci și apoi realizezi că mai sunt lucruri de eliberat. Nu ai nevoie de toate răspunsurile acum, fii blând cu tine însuți și acordă-ți timp pentru a te vindeca, chiar dacă durează mai mult decât ai crezut.

Previziuni iunie 2024. Tensiuni mari și neliniște pentru ȘASE semne din zodiacul chinezesc

Aproape de sfârșitul lunii, vei avea un moment de claritate, dar în același timp va apărea îndoiala și confuzia.

Nu încerca să găsești toate răspunsurile, dacă te simți blocat. Vei dori să înțelegi de ce ai fost respins. Nu trebuie să știi acum, trebuie să ai încredere. Jupiter este în casa a douăsprezecea și te ajută din punct de vedere spiritual.

Vei începe să atragi mult mai mult în sezonul tău, iar după ce vei trece prin acele momente dificile, vei realiza că poți face față la orice, dacă te conectezi cu această cunoaștere interioară profundă și cu credința adâncă. Dacă îți asculți intuiția, poți găsi răspunsurile și poți trece prin orice.

Marte va fi în a unsprezecea ta casă. S-ar putea să te cerți cu prietenii tăi. Spiritele vor fi încinse și toată lumea va fi puțin confuză, ceea ce poate duce la lupte pentru putere cu prietenii, neînțelegeri și lucruri neclare. Încearcă să nu petreci timp cu oamenii care pot fi factori declanșatori în iunie.

Când va începe sezonul tău, toate lucrurile se vor rezolva pentru tine. Ai răbdare!

Horoscop prima jumătate a lunii IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel