Horoscop 3 iunie pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Încredere cu carul pentru o zodie!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Previziuni zilnice 3 iunie. Vezi mesajele astrelor pentru primele șase semne ale zodiacului!

Youtube video image

Mercur intră în Gemeni și se alătură celorlalte planete care se află în același semn! Ne referim la Soare, Venus și Jupiter. În curând, vom avea și o Lună Nouă tot în semnul Gemenilor. Când Mercur intră în semnul său preferat, cel al Gemenilor, avem de-a face cu multă vorbă, cu capacitatea de a ne adapta foarte repede, cu voioșie și cu efervescență. Apare și un pic de superficialitate, așa că aveți puțină grijă la asta.

30 de afirmații de Lună Nouă pentru curaj, motivație și tărie. Eliberează-te de frică!

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur intră la tine în Casa a treia. Ceea ce înseamnă că mintea ta va funcționa de minune. Procesele mentale, zona cognitivă, toate sunt în floare, pline de energie. Iar tu ai dorința de a comunica, de a vorbi, de a face conexiuni. Ai chef de viață și de vorbă azi!

Taur/Ascendent în Taur

Mercur se duce în Casa a doua a banilor, unde avem și o Conjuncție Soare-Venus. Așa că s-ar putea să iei unele decizii greșite în ceea ce privește cheltuielile. Tinzi să dai banii aiurea și pe lucruri inutile.

Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Gemeni de pe 6 iunie: „Trebuie să vezi bucuria ca pe o responsabilitate!”

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Este clar că Mercur intră în semnul tău, unde îi place lui cel mai mult. Dar ținem cont și de faptul că va fi în același semn cu Jupiter, Marele Benefic. Cu alte cuvinte, avem de-a face cu foarte multă încredere în tine. Indiferent ce se va întâmpla în viața ta. 

Horoscop IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Rac/Ascendent în Rac

Este o zi nemaipomenită pentru rugăciune, pentru retragere și pentru meditație. Trebuie doar să ai grija să nu romanțezi trecutul și să nu crezi că nostalgia îți aduce ideea de perfecțiune. 

Leu/Ascendent în Leu

Mercur intră în Casa a unsprezecea și te roagă să fii mai dispus să discuți cu oamenii din jurul tău, dar mai ales să nu îi judeci. Să nu uităm că Mercur în Gemeni își dorește să discuți cu oamenii din toate clasele sociale, așa că ține cont de asta. Nu discrimina pe nimeni.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur este guvernatorul tău și intră în Casa a zecea. Ce presupune asta? Că trebuie să vorbești foarte mult cu oamenii de la locul de muncă. Mai ales cu șefii. Nu te feri de discuțiile cu ei, nu te sfii să spui că ai greșit, oferă-le propuneri, indiferent dacă le acceptă sau nu.

Mesajele îngerilor pentru fiecare zodie în luna iunie. „Transformă-ți viața în armonie!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel