Horoscop 4 iunie pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Zodia cu cea mai bună zi din an

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Previziuni zilnice 4 iunie. Ai în vedere mesajele astrelor pentru aceste șase semne ale zodiacului.

Youtube video image

Astăzi suntem martorii unei mega conjuncții între Mercur și Jupiter. Mintea noastră va fi spectaculoasă astăzi! De ce? Pentru că dacă vom fi optimiști și pozitivi, Universul ne va răsplăti. Mercur reprezintă gândirea, mintea, comunicarea, iar Jupiter simbolizează încrederea, expansiunea. Când acești doi aștri se reunesc, putem să găsim soluții fantastice la probleme, putem avea idei nemaipomenite, ne putem gândi la inovație. De asemenea, avem ocazia să îmbunătățim și viața celor din jurul nostru. Problema pe care o ai poate fi transformată azi într-un mare sprijin. Ziua de azi poate fi folosită ca să citești, să discuți, să socializezi.

Curiozitatea va fi la cote imense. Totuși, acest aspect poate să aducă și o mică vulnerabilitate: ne vom duce după frânturi de vorbe, după declarații pompoase.

Berbec/Ascendent în Berbec

Este o zi fantastică în care poți învăța ceva. Poți să susții o dezbatere, să te documentezi, să rezolvi chestiunile administrative. Astrologul te invită să vorbești cu tine însuți și să îți spui lucruri frumoase.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Este una dintre cele mai bune zile pentru tine din tot acest an. Mercur, guvernatorul tău, se întâlnește cu Jupiter, considerată planeta norocului. Cu alte cuvinte, astăzi trebuie să debordezi de energie. Și chiar dacă nu îți convin unele lucruri, trebuie să îți menții spiritul viu, optimismul și entuziasmul. Universul va ține cont de atitudinea ta și te va răsplăti ca atare.

Mercur a intrat în Gemeni. Ce urmează pentru fiecare zodie până pe 17 iunie?

Leu/Ascendent în Leu

La tine, Mercur se întâlnește cu Jupiter în Casa a unsprezecea. Așa că merită să te întâlnești cu oamenii dragi, să discuți cu ei. Fă-ți planuri, fii optimist, îndrăznește și ai mai mult curaj. Fii mai expansiv.

Balanță/Ascendent în Balanță

Este o zi în care poți să planifici o călătorie, o excursie, o drumeție. Totodată, este o zi în care poți să înveți, indiferent de vârsta pe care o ai.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Este o zi nemaipomenită să faci planuri alături de partenerul tău. Iar dacă ieși în oraș de ceva vreme cu o persoană, azi poți fi mai îndrăzneț. Să ai papagal, să cucerești mai repede. 

Luna în zodii. Influența poziției Lunii la naștere asupra relației cu mama

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Astrologul îți recomandă ca azi, indiferent de vârsta pe care o au copiii tăi, să petreci mai mult timp cu aceștia. Să radeți, să le povestiți, să vă uitați la fotografii, să dansați, să vă jucați. Iar cei care nu au copii își pot aduce aminte de perioada copilăriei, să se gândească la anumite lucruri din acea perioadă sau să se joace.

Tensiuni astrale pentru PATRU zodii. Pot apărea furtuni de emoții!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel