Horoscop 4 iunie pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. Tăcerea e de aur pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Iată previziunile zilnice oferite de Astrologul DC News, Daniela Simulescu!

Astăzi, asistăm la o conjuncție remarcabilă între Mercur și Jupiter. Mintea noastră va fi extrem de activă! De ce? Pentru că, fiind optimiști și pozitivi, putem atrage recompense din Univers. Mercur reprezintă gândirea, comunicarea, în timp ce Jupiter simbolizează încrederea și expansiunea. Când aceste două planete se unesc, avem potențialul de a găsi soluții ingenioase la probleme, de a dezvolta idei excepționale și de a inova. De asemenea, avem oportunitatea să îmbunătățim viața celor din jurul nostru. Chiar și problemele pe care le întâmpinăm astăzi pot deveni surse de sprijin semnificativ. Ziua de azi poate fi dedicată lecturii, discuțiilor și socializării.

Curiozitatea va fi la cote ridicate. Totuși, trebuie să fim atenți la o mică vulnerabilitate: există riscul de a fi atrași de vorbe goale sau de declarații exagerate.

Citește mai mult despre această minunată conjuncție AICI!

Taur/Ascendent în Taur

Conjuncția dintre Mercur și Jupiter are loc la tine în Casa a doua. Azi, dacă ai un interviu, vei cere mai mulți bani. Totodată, dacă ai o negociere, o să fii destul de bun la asta. Vei fi bun în a te educa pe plan financiar. Trebuie doar să găsești o cale.

Horoscop 4 iunie pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Zodia cu cea mai bună zi din an

Rac/Ascendent în Rac

Când Mercur se întâlnește cu Jupiter în Casa a douăsprezecea, trebuie să știi că tăcerea este de aur. Ziua de azi, dacă nu te solicită în a purta o discuție, în a participa la un eveniment, nu are rost să vorbești în plus. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Și pentru tine va fi o zi destul de bună daca vei ști să folosești aspectul dintre Mercur, guvernatorul tău și Jupiter. Ce îți poate aduce această conjuncție? Chiar dacă în viața ta anumite lucruri nu funcționează, poate pe plan personal sau social, s-ar putea ca la serviciu să te simți împlinit. Dacă nu lucrezi, poți avea o idee care să îi ajute pe ceilalți. Când te simți util, ești cel mai norocos.

Cele ȘASE zodii care pot experimenta trezirea spirituală. Cum explorează conexiunile cosmice?

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Discuțiile cu partenerul despre problemele adevărate, despre conexiunea dintre voi și despre intimitate s-ar putea să te ajute enorm azi. Vulnerabilitatea pe care o afișezi față de persoana dragă o va face și pe ea să se deschidă. Chimia dintre voi azi vine din comunicarea onestă.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Această conjuncție te ajută să și muncești mult, dar să și vorbești pe măsură. Este bine, însă, că poți îmbina utilul cu plăcutul. Este o zi extraordinară, prin care să afli mai multe informații legate de sănătatea ta. Dar nu te autodiagnostica. Poți citi mai mult despre propriile afecțiuni, să discuți cu un medic competent, etc.

Pești/Ascendent în Pești

Este o zi minunată pentru a lua decizii pe plan imobiliar. Să te gândești dacă vinzi, închiriezi, amenajezi, redecorezi, cumperi. Poți să discuți și mai mult cu familia. Din discuții, pot apărea niște idei geniale.

Simți că nu o să îți mai recapeți niciodată speranța? Iată cum poți începe să te vindeci!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel