Horoscop 4 mai 2023. Careu Venus-Neptun. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Astăzi, avem un careu între Venus din Gemeni și Neptun din Pești.

Pe 4 mai, avem un careu între Venus din Gemeni și Neptun din Pești. Un aspect nefavorabil când vine vorba de iubire. Deci relațiile noi nu sunt bine aspectate. Avem tendința de a idealiza, de a ne lăsa păcăliți și bineînțeles, de a rămâne dezamăgiți. De asemenea, încrederea în propria persoană are de suferit. Aveți grijă cu vorbele dulci, cu momentele în care primiți exact ceea ce vreți să auziți și dați jos ochelarii roz dacă vreți să vedeți stegulețele roșii!

Putem spune că avem un aspect destul de tensionat între planeta iubirii și cea a decepției! Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. Așezarea sa în harta noastră natală afectează modul în care exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași și de propria noastră atracție.

Din punctul de vedere al astrologiei, Neptun vorbește despre iluzie și dependență. Atunci când apare în astrogramă, în special amplificat de alte aspecte, cum ar fi cele cu Uranus sau Jupiter, de exemplu, poate să aducă dependența de alcool, droguri, dar și o mare iluzie. Este ca un număr de magie performat în fața ta, te vei lăsa instant vrăjit de puterile sale, te vei simți învăluit și nu îți vei da seama care sunt trucurile. 

Recomandarea astrologului: 4 mai nu este cea mai bună zi pentru a ne îndrăgosti, pentru a face ochi dulci cuiva deși suntem deja într-o relație, pentru a intra într-o relație sau pentru a crede/a face promisiuni partenerului!

Pe 5 mai, avem Eclipsa de Lună/Luna Plină din Scorpion. Acest eveniment ne activează toate fricile, mai ales că avem și Nodul Sud din Scorpion și Uranus din Taur implicate.

Acest eveniment astrologic ne limitează, ne frustrează, ne provoacă multe îndoieli, neîncredere. În special semnele fixe vor fi afectate, deci mare atenție la cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Tot felul de evenimente asupra cărora nu aveți control vor apărea în viața voastră, deoarece o Lună Plină pe semne fixe nu face decât să cutremure viața noastră. Energia Scorpionului vrea să se consume, să distrugă tot, ca să poată să renască, să se ridice din nou din propria cenușă ca pasărea Phoenix. 

Se vor vedea multe jocuri și lupte de putere atât pe plan personal, cât și mondial. Vom vedea lipsa mare de încredere în oameni, dar și în instituții. Totodată, secrete bine păzite până acum vor ieși la iveală.

Tot în această zi avem un sextil între Venus din Gemeni și Jupiter din Berbec. Un aspect bun care aduce diversitate și prospețime în zona amoroasă. 

Pe 7 mai, Venus își începe tranzitul în semnul Racului. Cu Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, în semnul Racului vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. Este o perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. 

Poate vrei să citești și: Momente importante pentru PATRU zodii cu ocazia Lunii Sângerii de pe 5 mai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel