Horoscop 5 ianuarie 2023. Trigon Soare-Uranus. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Astăzi, Soarele din Capricorn face un trigon cu Uranus din Taur.

Pe 5 ianuarie, Soarele din Capricorn face un trigon cu Uranus din Taur. Începe dezlipirea de sărbători și apare dorința de noutate. Suntem susținuți să ne schimbăm rutina, să încercăm noi activități. Orice îndrăzneală este susținută de către astre. 

Pe 7 ianuarie, avem prima Lună Plină a anului 2023, de această dată în semnul Racului. Primul moment decisiv! Sau altfel zis adevăratul Revelion al astrelor! Aici are loc trecerea între ani. Luna Plină cere o renunțare. Arhetipul Racului vorbeşte de familiar, confort, de siguranţă, de familie, de trecut, de rădăcini. Capricornul vorbeşte de acum, de viitor, de ce construim.

Tot în această zi avem mult temuta conjuncție Mercur retrograd-Soare. Apar încurcături, ne confruntăm cu ceață mentală. Se strică lucrurile. 

Daniela Simulescu spune că prima Lună Plină a anului reprezintă adevărata trecere dintre ani sau momentul în care astrele vor sărbători Revelionul. Amintește și de importanța Lunii Pline, care este destul de activă în viețile noastre. Persoanele cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor sesiza în jurul lor instabilitate crescută.

Cu ocazia Lunii Pline de pe 7 ianuarie, avem în față un moment decizional, în care putem decide cu ce mergem înainte sau la ce renunțăm. Luna Plină în Rac vorbește și despre atașamente vechi, dar și despre nevoia noastră de confort și de siguranță.

Totuși, Soarele din Capricorn este în conjuncție cu Mercur retrograd. Așa că, vom fi nevoiți să renunțăm la anumite legături sau rădăcini care nu ne lasă să mergem mai departe. Poate fi vorba despre o relație defectuoasă cu familia, o locuință, o relație amoroasă sau un loc de muncă. Această Lună Plină vrea să ne împingă, să rupem.

Luna Plină în Rac aduce și negocierea. Energia Capricornului este de neclintit, în timp ce energia Racului este mai împăciuitoare. Caută scuze, liniște. De aceea, pe undeva va trebui să găsim un punct de echilibru și de negociere. De cele mai multe ori, vorbim și despre celelalte semne, Berbec și Balanță.

Cu Luna Plină în Rac, nu mai este momentul să găsești scuze sau să declini realitatea. Distruge ceva ce nu îți mai este de folos!

Pe 8 ianuarie, avem primul eveniment marcant al lui 2023: Lilith își va începe tranzitul prin semnul Leului, unde va sta până pe 3 octombrie. Ce vrea Lilith? Testarea limitelor și noi obsesii. Ce vrea Leul? Iubire, pasiune, creativitate, pasiune, romantism, aventuri, câștiguri, validare, trofee, atenție.

Astrosens recomandă și: Lilith în Leu, din 8 ianuarie. Astrologul Daniela Simulescu: ”Provoacă, sperie, îngrozește” - VIDEO 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel