Horoscop 5 iunie pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Mult zbucium pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Vezi previziunile zilei de 5 iunie, oferite de astrologul DC News, Daniela Simulescu!

Youtube video image

Astăzi, Mercur și Jupiter, în continuare fac niște careuri cu Pluto. Este o perioadă minunată să avem mai multă încredere în noi înșine. Dar atenție, încrederea să vină din interior și nu din exterior. Nu trebuie să avem nevoie de validarea altora, ci să ne validăm noi!

5 iunie: Ziua Mondială a Mediului Înconjurător. Zodiile cele mai preocupate de sustenabilitate

Berbec/Ascendent în Berbec

Cumva, tu tinzi să te duci către prieteni și ai nevoie să îți spună ei că e bine sau că nu e bine ce ai în plan. Din contră, azi tu trebuie să le spui lor dacă e bine sau e rău. Deci lasă validarea altora, ci validează-te tu, în primul rând.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Este o zi superficială, nesemnificativă. Și nici nu trebuie să fie altfel, ci să te menții la un nivel cât mai liniștit, mai armonios. Azi trebuie, de fapt, să negi realitatea! Daca știi că sunt momente neplăcute sau crize în familie, trebuie să stai deasupra acestor fapte și să crezi că totul va fi bine.

Leu/Ascendent în Leu

Ai o perioadă agitată. Nu ai stare, vorbești mult, socializezi, ai un chef să faci cât mai multe lucruri. Astrologul îți și recomandă să faci asta. Ieși din casă și bucură-te de viață!

O șansă în plus pentru Berbec, Gemeni și Leu. Lecții memorabile pentru Pești și Rac

Balanță/Ascendent în Balanță

Este o perioadă nemaipomenită pentru cei care călătoresc sau pentru cei care își doresc asta. Ba mai mult, dacă nu ai călătorit niciodată peste mări și țări dar îți dorești, aceasta este cea mai bună perioadă. Sau dacă vrei să pleci din țară ori să te întorci în țară. Se încurajează și începerea unei școli, a unei facultăți, a unei noi forme de învățământ. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În Casa a șaptea a relațiilor sunt foarte multe planete, iar în Casa a cincea a iubirii se află în continuare Marte. Astrologul îți recomandă ca zilele acestea să nu te crezi Dumnezeu, ci să aștepți totuși și validarea celorlalți. Nu uita că cei din jur pot fi oglinda ta, iar asta te ajută să te cunoști mai bine.

Lună Nouă specială pe 6 iunie. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Câteodată, prea multă încredere strică. Și asta mai ales pe plan financiar. Te gândești că faci tu banii la loc și așa tot vei cheltui pe lucruri aiurea. Nu uita că Saturn se apropie de retrogradare în casa banilor la tine, așa că poți găsi și lucruri un pic mai ieftine.

De ce sunt Capricornii tot timpul pesimiști? Abordarea lor pragmatică îi face cei mai muncitori!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel