Horoscop 6 februarie 2023. Sextil Mercur-Neptun. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Azi, Mercur din Capricorn reia sextilul cu Neptun din Pești.

Pe 6 februarie, Mercur din Capricorn reia sextilul cu Neptun din Pești, de această dată în mers direct. Un aspect bun pentru a visa, a vizualiza, a manifesta! Bineînțeles că vom fi și pragmatici, dar avem nevoia de a ne lăsa purtați de imaginație. Este posibil să ne bazăm pe amintiri sau emoții mai vechi în momentul în care ne vom crea viitorul.

Pe 8 februarie, avem un sextil între Venus din Pești și Uranus din Taur. Un aspect care îmbină armonios romantismul cu nevoia de schimbare. Cei care vreți să aduceți un plus de prospețime în cadrul relației puteți profita din plin de acesta. Este nevoie de spontaneitate și creativitate.

Pe 10 februarie, avem o conjuncție Mercur-Pluto în semnul Capricornului. O asemenea alăturare de astre ne predispune la un psihic puternic, o minte cercetătoare și la o intuiție ascuțită. Simbioza celor două planete poate crea realități care altădată nu ar fi părut posibile.

Mercur se ocupă de planul mental, comunicarea verbală/non-verbală, mișcarea informației. Pluto reprezintă puterea, atât a creației, cât și a distrugerii. Această planetă transgenerațională transformă într-un mod radical orice atinge. Este chiar implacabilă. Semnul Capricornului este cel al materializării, construcției și seriozității.

Motto-ul zilei este: "Ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să ți se-ntâmple”. 

Pe 11 februarie, Mercur își începe tranzitul în semnul Vărsătorului. Vom fi  înfometați de cunoștințe și deschiși către idei noi și originale. Începem să gândim altfel, mai progresiv și mai obiectiv. Modelele noastre de comunicare și gândire sunt spontane, oarecum fragmentate și liberale. Acesta este un moment în care gândirea inventivă este la apogeu. Vom fi mai curioși, vom analiza oamenii și vom dori să prezicem ce se va întâmpla (şi chiar vom fi buni și la asta). Ne vom da seama de cât de importantă este tehnologia în viața noastră. 

Astrosens îți recomandă să citești și: Vești bune și rele pentru Berbec, Săgetător, Fecioară și Pești. Revoluție pentru Vărsător și oportunități pentru Taur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel