Vești bune și rele pentru Berbec, Săgetător, Fecioară și Pești. Revoluție pentru Vărsător și oportunități pentru Taur

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 04 feb 2023, 19:00 | Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni. Unele zodii nu se vor plictisi deloc în următoarele luni!

Ne apropiem cu pași rapizi de următoarele tranzite: Saturn în Pești(din 7 martie), Pluto în Vărsător(din 23 martie) și Jupiter în Taur(din 16 mai). Deocamdată, în februarie, suntem mai liniștiți. Dar din martie se schimbă foaia! Bineînțeles că nu toți vor fi afectați de aceste evenimente astrologice, dar celor care vor fi luați în colimator le spun de pe acum să încerce să își simplifice viața de pe acum. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Îți reamintesc faptul că întâlnirea ta cu Jupiter, Marele Benefic, se va mai petrece abia în aprilie 2034! Cu alte cuvinte, până pe 16 mai te bucuri de tranzitul lui doar dacă alegi să faci ceva nou. Să îndrăznești. Să lupți pentru tine! Ar fi indicat să vezi doar partea plină a paharului sau, dacă nu există, să o creezi tu. Jupiter adoră ambiția și grandoarea! Pentru el, niciodată nu este prea mult. Dacă până în mai, dispar oameni sau lucruri, să nu te superi sau să nu te temi. Este strategia lui. Lasă în viața ta doar ce te poate face să crești. Deci în primele luni din 2023, am putea spune să ești favoritul! Tu vei primi cele mai multe oportunități. Ți-ar prii să te preocupi și de educație sau de planificarea unor călătorii în locuri unde nu ai mai fost.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, se află într-un semn prieten ție. Beneficiezi de creativitate, bucurie, poftă de viață și dorință de iubire și aventură. Relațiile cu copiii se pot îmbunătăți. Unii dintre voi își vor dori urmași. Și până la urmă, trebuie să îți permiți să te distrezi acum. Și să nu te superi dacă vei avea mai multe chetuieli aiurea. Din marte, Saturn te va obliga să îți schimbi stilul de viață. Familia te va responsabiliza, atât cea pe care ai primit-o, dar și cea pe care ți-o faci. Este posibil să apară probleme în ceea ce privește locuința. 

Provocările lui LILITH în LEU. Previziuni tari pentru fiecare zodie și ascendent - VIDEO

Pești/Ascendent în Pești

Știi care subiectul asupra căruia va trebui să meditezi? Gestionarea devotamentului. Este nevoie de mai multă aplecare asupra generozității sau nevoii de sacrificiu. Jupiter tranzitează casa resurselor și s-ar putea să dai prea mult la alții. Din martie, tot ce exagerat va fi corectat de către Saturn, care își va începe tranzitul în semnul tău. Și va mai avea și alte pretenții! Să te mai uiți și în buletin, să îți accepți vârsta și limitele. Pe moment, unele conștientizări vor fi dure, dar doar acceptarea îți va aduce și lucruri bune. Cert este că trebuie să te pregătești de o maturizare pe toate planurile din martie. Până atunci nu ar strica, să dedici timp suplimentar sănătății. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Din martie 2023 până în martie 2023 nu te-ai plictisit deloc! Saturn ți-a tranzitat semnul și cu siguranță poți spune că nu mai vrei să îți amintești multe faze. Dacă ar fi fost doar un domeniu testat, nu te-ai fi plâns mult. Dar adevărul este că toate au fost testate de trei ani încoace. În continuare, îți recomand să mai stai pe banca de rezerve. Și abia din martie încolo să îndrăznești să intri pe teren. Jupiter te va sprijini dacă vei citi citi, vei participa la cursuri, vei fi mai comunicativ și vei căuta noi metode de monetizare. Pluto va intra în semnul tău pe 23 martie și poate aduce o revoluție.

ULTIMATUMUL lui Saturn în Vărsător pentru toate zodiile până pe 7 martie

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Momentan, până în martie, ar trebui să îți faci ordine în sectorul profesional. Adică să înveți să muncești mai eficient. Repet: mai eficient și nu neapărat mai mult! Și să te asiguri că ai un stil de viață care nu îți dăunează. De ce? Trebuie să te pregătești de pe acum de intrarea lui Saturn în casa a șaptea, a relațiilor afective, din martie. Orice relație complicată, neautentică, toxică în care vei intra nu va funcționa. Pe moment, vei crede că așa este dragostea: năbădăioasă și dureroasă. Dar vei descoperi că acea chimie pe care o considerai atât de importantă, este de fapt bolnăvicioasă. Și vei începe să cauți parteneri liniștiți alături de care să construiești un cuplu durabil și așezat. Iar dacă ești cuplat, Saturn îți va arăta că este nevoie de compromisuri și efort comun pentru liniște și fericire. 

Previziunile lunii FEBRUARIE 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

Taur/Ascendent în Taur

Perioada aceasta nu este neapărat pe placul tău! Jupiter se află în casa a douăsprezecea și amplifică toate temerile tale. Ești mai prăpăstios ca nimeni altcineva! Dacă nu ești atent, anxietatea poate lua forme neplăcute! Și nu se întâmplă degeaba asta! Trebuie să îți dai seama cine ești tu cu adevărat! Adică să nu mai funcționezi doar în baza tiparelor transgeneraționale. De asemenea,ar fi bine să te preocupi de sănătatea ta și a celor dragi, fizică și mintală. Saturn îți va lua la puricat toate planurile pentru viitorul apropiat din martie. Vei învăța să fii și mai răbdător. Dar din mai, se anunță multe oportunități!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play