Horoscop 7 martie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să stea departe de invidii

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Află previziunile pentru următorii nativi de la astrologul Daniela Simulescu!

Ce ne rezervă astrele?

Să nu uităm că în această lună, vom avea Echinocțiul de primăvară, care se va petrece pe data de 20. Și ne va aduce un plus de energie. Iar Luna Plină în Balanță sau Eclipsa de Lună o să pună accentul pe relațiile noastre, precum și pe capacitatea de a negocia sau de a face compromisuri. În ultima săptămână din martie, Marte o să iasă din Vărsător și va intra în semnul Peștilor, ultimul din zodiac. Așadar, o să fim nevoiți să fim mai atenți la ce simțim, mai presus de orice.

Dionysos, zeul grec al plăcerii și fertilității. De ce se aseamănă cu semnul Săgetătorului?

Vezi care sunt previziunile pentru următoarele semne din zodiac!

Balanță/Ascendent în Balanță

Nu trebuie să ai așteptări de la colegi mai mult decât este cazul. Și nici nu confunda lucrurile. Colegii îți sunt doar colegi, nicidecum rude sau familie. De asemenea, astrologul îți recomandă să stai departe de gelozii, invidii, trădări și orice tip de încurcătură care nu își are rostul.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur se apropie de Neptun în Casa a cincea. Și ce spune asta? Că azi ești extrem de cuceritor, fără vreun scop anume. Nici nu trebuie să vrei să cucerești pe cineva, pur și simplu se întâmplă. Problema este că și tu s-ar putea să fi dat peste cap de cineva. Deci fii atent la ce se petrece astăzi. Poți crede în promisiuni mai mult decât este cazul, dar nu uita că este vorba despre fapte.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

S-ar putea ca azi să fii iertător. Ori să fii mai tolerant față de anumiți membrii ai familiei. Temele de azi sunt blândețea, acceptarea, compasiunea, empatia. Grijă și la lucrurile care se pot strica prin casă. Poate că ai tot amânat o anumită reparație.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Când altora nu le priesc lucrurile, la voi este fix invers. Și știi din ce cauză? Pentru că anumite fenomene reușesc să te înmoaie puțin. Poți avea o perspectivă mai completă asupra lucrurilor și ești ajutat să îi și asculți pe ceilalți. Să poți înțelege și motivațiile din spatele acțiunilor lor. Fii atent azi și la documente și la drumurile pe care le ai de făcut.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pe tine, astrele te cam îmbie la niște cheltuieli. De aceea, trebuie să ai foarte mare grijă și să fii atent la buzunar. Nu te lăsa influențat atunci când faci cheltuieli serioase.

Pești/Ascendent în Pești

Totul în astrologie este și o resursă, dar și o vulnerabilitate. Și cum vei avea o conjuncție în semnul tău, o să ai o inspirație nemaipomenită. Dar te poți lăsa păcălit ușor, ori tu îi poți păcăli pe alții. O poți face chiar intenționat.

Poți să citești și acest articol: Depășirea Sindromului Impostorului. Cum ne putem înfrunta îndoielile și insecuritățile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel