Horoscop 7 septembrie 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Ne apropiem de trigonul Soare-Jupiter. 

Youtube video image

Soarele din Fecioară se apropie de un trigon cu Jupiter din Taur. Este un moment bun pentru a ne reaminti de cum să profităm din plin de Sezonul Fecioarei. Pentru că Jupiter amplifică toate calitățile acestui arhetip! 

Organizați-vă și faceți curat

Fecioarele, cu dragostea lor intrinsecă pentru ordine și perfecțiune, sunt maeștrii organizării. Începeți această perioadă dedicând una sau mai multe zile pentru a reinventa spațiul în care trăiți. Casa ar trebui să fie un sanctuar, deci luați fiecare cameră la rând, curățați fiecare colț, sortați obiectele în categorie și decideți ce păstrați și ce donați. Trecând la spațiul de lucru sau birou, ordinea de aici poate influența direct productivitatea voastră. Eliminați dezordinea, categorisiți documentele și creați un sistem de organizare care să vă ușureze rutina zilnică. Și nu uitați de viața digitală - curățați desktopul, organizați-vă e-mailurile și chiar reconsiderați modul în care vă gestionați rețelele de socializare. 

Dedicați-vă detaliilor

În orice proiect sau activitate, detaliiile pot face diferența dintre succes și mediocritate. Acum este momentul să vă canalizați energia Fecioarei și să dați atenție lucrurilor mici care aduc valoare adăugată. Dacă lucrați la un proiect creativ, rafinați detaliile - editați, revedeți și perfecționați. Perfecțiunea e cheia, dar nu trebuie trecut în obsesie, pentru că pot apărea alte probleme. În activitățile cotidiene, observați detaliile care vă pot îmbunătăți viața și faceți ajustările necesare. 

Detoxifiere digitală

Este indicat să monitorizăm consumul de date și informații. Si în timp ce iubim device-urile noastre pentru răspunsuri imediate la orice și tot ce vrem să știm, smartphone-urile pot distruge atenția. Rețelele sociale se pot transforma în câmpuri de lupte de comentarii cu 'troli'. Sau vă prezintă o ploaie zilnică de vieți și corpuri „perfecte” care pot fi toxice pentru stima de sine (nu contează că fotografiile sunt selectate pentru un impact maxim al invidiei și caracteristicile au fost îmbunătățite într-o aplicație de editare).

Învățați continuu

Cu o sete naturală pentru cunoaștere, Fecioarele sunt întotdeauna în căutare de creștere și evoluție personală. Considerați acest sezon ca o invitație să vă extindeți orizonturile. Poate este un curs de gătit, o clasă de fotografie sau chiar un seminar online despre managementul timpului. Bibliotecile și librăriile sunt și ele sanctuare pentru Fecioare, așa că scufundați-vă într-o carte nouă sau explorați un gen pe care nu l-ați considerat până acum. Și cum Mercur este încă retrograd, chiar vă puteți întoarce la pasiunile vechi. Este bine să vă extindeți orizonturile și perspectivele culturale.

Citește și Horoscop toamna 2023. Urmează schimbări pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel