Horoscop 8 august 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Ce mesaje au astrele pentru noi?

August a pregătit pentru noi a treia retrogradare a lui Mercur din acest an. Iată ce evenimente importante merită să fie menționate, din punct de vedere astrologic.

16 AUGUST: LUNĂ NOUĂ ÎN LEU

De obicei, o Lună Nouă nu produce evenimente vizibile semnificative, dar de data aceasta va fi în careu cu Uranus. Deci ne vom confrunta cu multă imprevizibilitate. Mai ales în cadrul relațiilor. Pentru că să nu uităm că Venus este retrogradă în același semn. 

La nivel personal ar trebui să ne decidem să facem ceva pentru noi, să întâmpinăm cu bucurie acest eveniment astrologic, să ne deschidem în direcția vibrației sale. O Lună Nouă e un nou început. Putem folosi acest moment de conștientizare, putem să o luăm de la capăt.

Să nu uităm că Soarele și Luna se simt foarte bine în Leu și ne aduc în calea emoțiilor noastre nevoia de iubire, atenție, validare, răsfăț, cadouri, laude. Energia Leului (atenție, vorbim despre energia acestui semn zodiacal, nu de oamenii care s-au născut cu Soarele în Leu, ci de felul în care este definită energia emanată de semnul guvernat de Soare) vorbește de a ne concentra pe propria persoană, vorbește foarte mult de iubirea pe care ne-o acordăm nouă înșine. Trebuie să ajungem să credem în brandul personal ca să știm să ne vindem. Pe măsură ce credem în noi, ajungem să devenim ceea ce credem.

23 AUGUST: MERCUR ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN FECIOARĂ

Retrogradarea, a treia din 2023, va dura până pe 15 septembrie, însă efectele vor dura până pe 5 octombrie. 

Semnul Fecioarei, să nu uităm, este unul al „criticii” constructive, este ochiul care observă toate micile imperfecțiuni. Așadar, în această perioadă, vom încerca să găsim soluții, să înțelegem datele pe care le avem în mod diferit, să vedem exact unde nu am interpretat corect. Ne întâlnim cu oameni pe care nu i-am mai văzut de mult și vedem dacă ne mai putem da o șansă alături de ei sau vedem unde anume am greșit și încercăm să corectăm. Ca de obicei, Mercur retrograd va aduce amânări și foarte multe întârzieri, posibile căderi ale rețelelor sociale, probleme cu drumurile. 

Tot pe 23 august, Soarele părăsește semnul extravagant al Leului și pășește în cel harnic al Fecioarei. Gata cu vacanța! Cel puțin din punctul de vedere al astrologiei. Începem să ne întoarcem la serviciu, să ne facem planuri, să facem curățenie, să verificăm cămara și bugetul. În același timp, vom fi preocupați de economie și de un stil de viață mai liniștit. 

27 AUGUST: MARTE INTRĂ ÎN BALANȚĂ

Planeta acțiunii trece în semnul echilibrului și al relațiilor. 

Marte în Balanță arată o latură mai iubitoare de estetic și mai echilibrată a planetei de foc. Tindem să păstrăm pacea și armonia în jurul nostru înainte de a lua decizii. Diplomația va deveni arma noastră cea mai puternică. 

Poți să vezi și: Zodia care se confruntă cu un carusel emoțional pe planul relațiilor. Ce îi așteaptă pe următorii nativi?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel