Horoscop 9 februarie 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Iată mesajele astrelor!

Pe 10 februarie, avem o conjuncție Mercur-Pluto în semnul Capricornului. O asemenea alăturare de astre ne predispune la un psihic puternic, o minte cercetătoare și la o intuiție ascuțită. Simbioza celor două planete poate crea realități care altădată nu ar fi părut posibile.

Mercur se ocupă de planul mental, comunicarea verbală/non-verbală, mișcarea informației. Pluto reprezintă puterea, atât a creației, cât și a distrugerii. Această planetă transgenerațională transformă într-un mod radical orice atinge. Este chiar implacabilă. Semnul Capricornului este cel al materializării, construcției și seriozității.

Motto-ul zilei este: "Ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să ți se-ntâmple”. 

Pe 11 februarie, Mercur își începe tranzitul în semnul Vărsătorului. Vom fi  înfometați de cunoștințe și deschiși către idei noi și originale. Începem să gândim altfel, mai progresiv și mai obiectiv. Modelele noastre de comunicare și gândire sunt spontane, oarecum fragmentate și liberale. Acesta este un moment în care gândirea inventivă este la apogeu. Vom fi mai curioși, vom analiza oamenii și vom dori să prezicem ce se va întâmpla (şi chiar vom fi buni și la asta). Ne vom da seama de cât de importantă este tehnologia în viața noastră. 

Pe 19 februarie, Soarele intră în Pești. Emoţiile vor fi în centrul atenţiei noastre până pe 20 martie, suntem chiar îndemnaţi să le acordăm atenţie şi să ne ocupăm de ele. Este "curăţenia de dinaintea primăverii" a sufletului nostru, în care ne schimbăm priorităţile. Este un sezon perfect pentru a evada puţin din cotidian spre tărâmul imaginaţiei, creativităţii. Poţi citi o carte nouă dintr-o categorie la care nu te-ai fi gândit sau să vezi un film, un documentar sau chiar poţi să începi să creezi ceva. 

Pe 20 februarie, avem Lună Nouă în Pești și intrarea lui Venus în Berbec. Luna Nouă din Pești este clipa cea mai potrivită pentru rugăciune, meditație și alte ritualuri spirituale. Dacă ai așteptat momentul să te apuci, profită de această zi. De asemenea, te poți ierta, împăca cu propria persoană. 

Venus în Berbec ne va face să fim foarte cuceritori, să fim atrași de aceia care ne par a fi câștigătorii, dintr-o dată simțim o atracție puternică pentru bărbații „macho” și femeile „fatale”. Pericolul este că ne vom lăsa atrași imediat în relații, în aventuri scurte pentru că energia lui Venus va produce acea dorință arzătoare, acea nevoie de pasiune. 

Astrosens îți recomandă să citești și: Conjuncție Mercur-Pluto pe 10 februarie: "Poate crea realități care altădată nu ar fi părut posibile"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel