Horoscop 9 mai 2023. Conjuncție Soare-Uranus. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Azi, Soarele face o conjuncție cu Uranus în semnul Taurului. 

Pe 9 mai, Soarele face o conjuncție cu Uranus în semnul Taurului. Nevoia de libertate și independență va fi atât de mare încât și cei mai conservatori vor profita de acest aspect. Soarele în Taur vrea stabilitate și pragmatism, iar Uranus vrea detașare completă și o altă viziune. Pot apărea și situații surprinzătoare, momente de rebeliune, dar și clipe de instabilitate. 

Uranus guvernează semnul Vărsătorului. De asemenea, este planeta surprizelor, scenariul la care nu te-ai fi gândit. „Uranus îți aduce ceva inimaginabil”, spunea astrologul Daniela în 2019, când a venit cu previziunile legate de criza financiară și alimentară.

Cine este Uranus? Poate fi denumit o bijuterie cosmică! Este perceput ca un om de știință nebun. Forța idealurilor și avansarea tehnologică. Poate să ne scoată din tiparul nostru de gândire și să ne forțeze să evoluăm, ca să fim în pas cu timpurile.

Are mereu în plan idei intelectuale și nu pune mare preț pe emoții. Este un uragan al schimbărilor.

Pe 12 mai, Mercur retrograd din Taur va reface un sextil cu Saturn din Pești. Acest aspect ne ajută să ne calculăm și cuvintele. Gândim, socotim și abia pe urmă vorbim sau scriem. Și cum Mercur este retrograd, vă dați seama că totul se va face într-un ritm și mai lent ca de obicei. 

Pe 13 mai, Venus din Rac face un sextil cu Mercur din Taur, care devine staționar. Vorba dulce mult aduce! Iar blândețea și răbdarea ne pot asigura succesul în multe situații. Cert este că vom fi mai dispuși să ne declarăm sentimentele, ne vom găsi cuvintele potrivite și vom fi și mai dornici de a ne afișa emoțiile. 

Tot în această zi, Venus din Rac face un trigon cu Saturn din Pești. Vom deveni mai lucizi din punct de vedere amoros. Parcă nu mai vrem să investim într-o relație până când nu vom avea claritate și seriozitate din partea celuilalt. 

Pe 15 mai, Mercur își oprește retrogradarea. Ne vom da seama de ce anume trebuie schimbat în obiceiurile noastre financiare. Cu siguranță, mulți au fost luați prin surprindere: plăți uitate, întârziate sau respinse. Vom deveni mai calculați și mai pragmatici. Atenție că, deși retrogradarea se oprește în această zi, efectele sale vor continua până pe 11 iunie. 

Pe 16 mai, Jupiter intră în Taur. Unul dintre cele mai importante evenimente din 2023! Planeta expansiunii se mută în semnul resurselor și al posesivității. Este cazul să ne gândim în mod activ la monetizare. Și să avem încredere și în alte acțiuni. Adică, da, să avem ca bază principală stabilitatea. Dar cine nu investește, nu câștigă!

Îți recomandăm să vezi și: Probleme pentru Berbec, Gemeni și Săgetător. Super vești pentru Taur, Scorpion și Capricorn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel