Horoscop APRILIE 2023. Previziuni complete pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce aduce luna aprilie pentru nativii zodiei Gemeni? Daniela Simulescu oferă previziuni importante! Iată cu ce vine luna următoare pentru această zodie de aer.

Horoscop Gemeni/Ascendent în Gemeni APRILIE 2023

Mercur, guvernatorul tău, intră pe data de 3 aprilie în semnul Taurului. Adică în Casa a 12-a la tine. Va și retrograda acolo.

Asta înseamnă că te vei confrunta în următoarea lună cu multe frici. Pentru orice situație care se va întâmpla, vei avea în minte sute de scenarii. Toată lumea își face mii de gânduri, doar că tu petreci cam mult timp cu aceste scenarii.

Vizitele la medic pot fi ciudate. Astrologul Daniela Simulescu recomandă ca în luna aprilie să verifici de două sau trei ori același diagnostic.

Venus o să intre în semnul tău pe data de 11 aprilie. Deci, nativii care vor să fie mai vizibili sau care vor să reintre pe piață, să mai cunoască oameni, să flirteze, să iasă la întâlniri, sunt încurajați să o facă, deoarece se anunță o perioadă minunată, mai ales din a doua parte a lunii. Urmează zile grozave pentru nativii care nu sunt încă într-o relație.

Plus că, Jupiter se apropie de Soare în Casa a 11-a, iar acest aspect este nemaipomenit din punctul de vedere al astrologului. În următoarea lună, ai face bine să ai grijă de liniștea ta. Să faci niște schimbări în ceea ce privește înfățișarea ta.

Deoarece îl vei avea pe Venus în semnul tău de Paște, chiar poți să te înnoiești. Să îți cumperi ceva care să te avantajeze. Totodată, Saturn este în Casa a 10-a. Din punct de vedere personal, lucrurile se mișcă relativ cu încetinitorul și asta nu îți prea convine.

Dar nu uita că orice criză pe plan profesional care o să apară în luna aprilie poate fi văzută ca o mare oportunitate. Chiar și o concediere sau o retrogradare. Pe moment poate te zvârcolești sau te superi, dar nu le privi în mod tragic.

Vezi și: Horoscop APRILIE 2023. Previziuni complete pentru Taur/Ascendent în Taur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel