Horoscop APRILIE 2023. Previziuni complete pentru Rac/Ascendent în Rac

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cum va fi luna APRILIE pentru Rac sau cei cu Ascendent în Rac? Daniela Simulescu vine cu vești importante pentru acest semn de apă!

Horoscop Rac/Ascendent în Rac APRILIE 2023

În primul rând, vorbim despre Luna Plină, care se petrece pe 6 aprilie, în Casa a 4-a. Să nu uităm că o să îl ai și pe Marte în semnul tău. Va fi o tensiune nemaipomenită în prima săptămână a lunii aprilie. Fiindcă, oarecum, ce vrei tu nu se împacă deloc cu ceea ce își dorește familia.

Apar ciocniri de la tot felul de idei, mai ales cu rudele. Putem spune că, cel puțin în prima parte a lunii, nu o să te plictisești deloc. Pur și simplu nu ai timp să te plictisești.

O să insiști mai mult ca niciodată să îți impui punctul de vedere. Mai ales că Marte va fi în Rac, s-ar putea ca pe undeva să fii și mai agresiv și s-ar putea să fii cam nedrept. Chiar dacă nu ești deloc așa în general.

Mai mult, este posibil să fii tentat să faci unele lucruri doar pentru a nu pierde. Să nu fii mai prejos ca alții. De exemplu, dacă unele rude procedează într-un fel, nu vrei să fii nici tu mai prejos.

Astrologul te invită să te gândești cu atenție la ceea ce îți dorești tu cu adevărat, nu la ceea ce vrea sau nu familia. Nici nu mai contează dacă vei fi sau nu judecat. Trebuie să ai în vedere doar ceea ce vrei tu. Fiindcă nimeni altcineva nu este răspunzător pentru faptele tale.

Și pentru că Mercur va retrograda în Casa a 11-a, să știi că pot apărea momente de dezamăgire, în ceea ce privește partea socială, de prieteni, de anturaj. Dar dezamăgirile tot de la tine pornesc. Fiindcă oamenii nu trebuie neapărat să greșească. Poate că vei avea niște așteptări, dar nu le comunici celorlalți. Iar ei își trăiesc viața în continuare și tu te superi.

O să fii cel mai nervos în aprilie, nu prea o să știi de capul tău.

Pe data de 20 aprilie, avem o Lună Nouă - o eclipsă de soare în Casa a 10-a. Mulți dintre nativii Rac s-ar putea să înceapă noi capitole din punct de vedere profesional. Dar asta după mulți nervi și multă frustrare.

Profesional, stai bine în luna aprilie. În ceea ce privește zona socială, ai nevoie de mai multă liniște și mai puține așteptări. Iar în ceea ce privește familia, reține următorul lucru: competiția este bună, dar trebuie să știi ce lupte alegi.

Îți sugerăm și: Horoscop APRILIE 2023. Previziuni complete pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel