Horoscop APRILIE 2024. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce le aduce luna aprilie nativilor Balanță? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne spune previziunile complete!

Balanță/Ascendent în Balanță APRILIE 2024

Luna Nouă și Eclipsa de Soare de pe data de 8 aprilie vor fi în casa a 7-a, unde va tranzita și Venus, guvernatoarea ta. Partea negativă este că și Mercur retrogradează tot în casa a 7-a, cea a relațiilor.

Poți fi contactat de foști parteneri sau tu vei avea tendința să te întorci la aceștia, să le scrii un mesaj. Dacă te afli într-o relație, retrogradarea lui Mercur ar putea scoate la iveală lucruri pe care nu le-ai discutat cu partenerul, în special aspecte pe care le-ai ținut în tine mult timp. La cel mai mic factor declanșator sau stimul, te enervezi și răbufnești. Chiar dacă de fel ești cel mai diplomat, în aprilie se poate să ai niște replici mai tăioase și să fii mai agresiv în limbaj față de partener. Cumva și acesta îți va atinge puncte sensibile. Nu mai lăsa subiectele neabordate.

Cu Marte care va tranzita casa a 6-a, Daniela Simulescu îți recomandă să stai departe și de conflictele cu colegii. Nu te încrede în nimeni la locul de muncă și stai în banca ta. Nu trebuie să faci promisiuni și nici să te încrezi în ale altora.

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?

Mai mult decât atât, ar fi necesar să îți simplifici stilul de viață, conform astrologului. De exemplu, dacă obișnuiești să consumi multă cafea, ai putea să reduci consumul. Sau dacă mergeai de foarte multe ori la sală într-o săptămână, poți fi mai blând cu tine și să mergi doar câteva zile. Ai nevoie să gestionezi stresul diferit. Cea mai bună soluție este odihna, nu somnul.

Până pe 5 aprilie, Venus se află în casa a 6-a, iar ție nu îți priește acest aspect. Simți că depui eforturi mari în relații și că nu obții rezultatele pe care le așteptai. Este un moment benefic pentru a realiza că îngrijirea de sine necesită stabilirea unui program și o mai bună organizare. Este recomandat să ai mai multă grijă de tine decât ai de ceilalți.

Mercur nu doar retrogradează în casa a 7-a, dar se și întâlnește cu Chiron. Prin urmare, unele cuvinte care îți vor fi adresate te vor durea. Este important să îți dai seama cât lași acest lucru să te afecteze. Comunică, nu evita discuțiile.

Îți recomandăm și Marte în Pești de pe 23 martie: Războinicul empatic care aduce confuzie și dezinformare 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel