Horoscop APRILIE 2024. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce aduce luna aprilie nativilor Berbec? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne spune previziunile complete! 

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna aprilie nu este neapărat pe placul tău. Chiar dacă Soarele este în semnul tău și Venus se va alătura, Mercur va retrograda tot în Berbec. Între 2 și 25 aprilie, vei fi foarte ocupat, îngândurat, te răzgândești, reapar tot felul de situații din trecut. Poate că erai pregătit pentru noi planuri, dar va trebui să rezolvi pe cele vechi.

Din punctul de vedere al astrologului, retrogradarea lui Mercur te va ajuta, însă pe moment nu îți vei da seama. Este posibil să îți dai seama undeva după 15 mai, când Mercur va părăsi de tot semnul tău.

Recomandarea Danielei Simulescu este să amâni deciziile importante și discuțiile marcante în aprilie. Dacă ai parte de începuturi în plan personal sau profesional, în primele câteva zile te-ai putea confrunta cu tot felul de situații greu de gestionat. Ție, de cele mai multe ori, îți lipsește răbdarea, iar Mercur retrograd te va învăța să o ai, dar nu într-un mod care îți va plăcea.

Aritmia cardiacă: mit și realitate

Marte, guvernatorul tău, este în casa a 12-a pe durata întregii luni. Este necesar să ai grijă de sănătate, de obiceiurile nesănătoase și la oamenii cu care te înconjori.

De când Marte a fost în Vărsător, este posibil să îți fi dat seama că unii dintre prieteni nu mai sunt ca pe vremuri și e cazul să te desparți. Acum, cu Marte în Pești, poți avea impresia că ești puțin cam izolat, că oamenii nu te văd și nu te simt. Însă tu te pui în această situație. Poate este nevoie să studiezi, să pregătești un proiect sau este nevoie să te vindeci după o relație care te-a făcut să suferi destul de mult.

În ciuda faptului că Marte nu este în cea mai bună poziție și Mercur retrogradează în semnul tău, există și părți de optimism și semnale că totul va merge la un moment dat.

Ce aduce Marte în Pești pentru Berbec/Ascendent în Berbec

În aprilie, dacă ai idei de monetizare, este momentul să le pui pe hârtie, să strângi oameni în jurul tău și să te gândești la un plan pe termen lung. Cu Marte în casa a 12-a, poți da un pas în spate și să vezi totul în perspectivă fără a acționa imediat.

Jupiter se întâlnește cu Uranus în casa a 2-a, iar după câte spune astrologul, ai putea avea unele idei năstrușnice. Jupiter are o parte conservatoare fiind în Taur, dar Uranus vrea independență și flexibilitate. Prin urmare, dacă ai o pasiune, este momentul să o monetizezi. La fel de prielnic este să și înveți ceva nou, pentru că la finalul lui mai, Jupiter se va duce în casa a 3-a.

Citește și Ce aduce Venus în Pești pentru fiecare zodie/ascendent până pe 5 aprilie 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel