Horoscop APRILIE 2024. Previziuni complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce le aduce luna aprilie nativilor Fecioară? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne spune previziunile complete!

Fecioară/Ascendent în Fecioară APRILIE 2024

În luna aprilie, trebuie să fii atent la toate resursele pe care le ai. Este vorba despre bani, timp, energie, dispoziție și valabilitate.

Dacă vorbești cu oamenii din jur și simți că pierzi timpul, mai bine te retragi în casă sau îi anunți dinainte că nu ai chef. Chiar dacă pare un eveniment important pentru cealaltă persoană, într-un fel nu ești acolo. Decât să te duci pentru a te enerva, victimiza sau să te plângi, cel mai bine este să fii mai chibzuit.

Astrologul îți recomandă să eviți împrumutatul de bani și lucruri. Dacă ai o relație cu o instituție financiară sau de asigurări, ar putea apărea niște probleme. De exemplu, pot fi neînțelegeri. Una discuți la telefon sau la ghișeu, alta se întâmplă după aceea. O să ai impresia că nu se mai termină.

Există numeroşi pacienți cu tulburări de ritm cardiac care nu au nicio boală preexistentă care să afecteze inima.

Până pe 30 aprilie, Marte este în casa a 7-a. Pot apărea neînțelegeri cu partenerul, dar nu unele problematice. Fiecare ar putea avea planuri diferite și să nu le puteți sincroniza. Tu o să ai impresia că te sacrifici, la fel și celălalt va crede că face multe compromisuri pentru tine. Cel mai bine ar fi să vă rezolvați treburile separat.

Cu toate acestea, până pe 5 aprilie Venus se află tot în casa a 7-a. Poți avea o mai mare empatie față de partenerul până atunci și vă puteți conecta mai profund. Dacă ești singur, ai șansa unor oportunități neașteptate de a întâlni pe cineva.

Mercur, guvernatorul tău, se află în casa a 8-a, unde va și retrograda. Ar putea apărea discuții nu doar despre resursele tale, ci și ale altora. Dacă te afli într-un proces de partaj sau de moștenire, poți avea surprize neplăcute. Fie ești mai ușor de păcălit sau cuvintele celor din jur pot fi dureroase. Astrologul te mai sfătuiește să stai departe de bârfe, indiscreții și să nu oferi detalii din viața ta. Totuși, acest tranzit al lui Mercur este bun pentru introspecție, terapie, partea intimă, dar și pentru a deveni pasionat de subiecte diverse.

Poate ești interesat și de Femeia născută în semnul Fecioarei. De ce este specială și prin ce se face remarcată? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel