Femeia născută în semnul Fecioarei. De ce este specială și prin ce se face remarcată?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
freepik.com
freepik.com

Cum descriem femeia născută în Fecioară?

Cum le caracterizăm pe doamnele și domnișoarele născute în acest semn de pământ?

Horoscop MARTIE 2024. Previziuni complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Când vedem o Fecioară, la ce ne gândim prima dată? Este inteligentă, atentă la detalii, dar și destul de riguroasă. Are întotdeauna dezvoltat simțul practic.

Iată câteva aspecte cheie despre aceste native!

Vorbim despre femei analitice și gânditoare. În orice situație, acestea își evaluează trăirile sau situațiile cu care se confruntă. Mai mult, sunt adeptele soluțiilor practice.

Femeile Fecioară sunt perfecționiste. Au tendința să caute perfecțiunea în toți și în toate. Sunt meticuloase, vor să se îmbunătățească în mod constant. Au în vedere standardele înalte.

Ce aduce Marte în Pești pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Trebuie să spunem și faptul că o femeie Fecioară este disciplinată și foarte organizată. Preferă să își planifice activitățile cu grijă și să aibă obiective realiste, pe care le vă urmări cu multă determinare.

Fecioarele sunt foarte responsabile. Orice responsabilitate pe care o au, o tratează cu multă seriozitate. Sunt conștiincioase și vor să fie percepute ca femei de încredere, indiferent de aspect.

În timp ce unele aritmii pot duce la manifestarea unor simptome precum palpitații, amețeli sau dureri toracice, altele însă pot fi asimptomatice

Se poate ca femeia Fecioară să fie uneori timidă sau cel puțin, rezervată. Când se simte mai confortabil într-un anumit mediu, ori în preajma oamenilor cu care se simte în largul ei, poate avea o atitudine diferită.

Fecioarele sunt empatice și își fac griji pentru cei dragi. Sunt caracterizate de compasiune și înțelegere, îi ascultă pe cei din jur și le oferă sprijin oricând au nevoie.

Vorbim despre femei pragmatice, orientate către soluții. Au o abordare realistă a vieții și se concentrează pe aspectele practice.

Ai în vedere și următorul articol: Caracteristici ale femeii născute în semnul Leului și motivele pentru care o admirăm

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel