Horoscop APRILIE 2024. Previziuni complete pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Ce aduce luna aprilie nativilor Gemeni? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne spune previziunile complete! 

Gemeni/Ascendent în Gemeni APRILIE 2024

Mercur, guvernatorul tău, este retrograd în casa a 11-a aproape pe durata întregii luni. Unele dintre planurile pe care ți le-ai făcut la începutul anului nu vor mai fi de actualitate.

Va exista o oarecare rezistență la a fi mai flexibil, dar tocmai asta te va învăța retrogradarea lui Mercur. Astăzi faci ceva, mâine altceva. Cu Saturn și Marte în casa a 10-a, te simți blocat și legat de anumite situații. Sfatul astrologului este să îi asculți pe cei din jurul tău.

Vor reapărea foarte mulți prieteni și colegi. Fie te întâlnești cu aceștia când te aștepți cel mai puțin, fie te vor căuta. Cu Mercur retrograd revin oameni din trecutul nostru, dar nu într-un sens mistic, ci pentru a relua legăturile, să aflăm ce mai fac sau pentru a ne veni idei.

La locul de muncă poate apărea o atmosferă mai neplăcută, copleșitoare. Ai putea simți că muncești, dar nu ești apreciat. Prin urmare, apar tot felul de discuții. Totuși, este o perioadă de acomodare, ajustare și, cel mai important, de maturizare.

Aritmia cardiacă: mit și realitate

Marte va fi în casa a 10-a până pe 30 aprilie. Îți poate aduce situații conflictuale la serviciu, multă grabă și furie, dar și o competiție dură. Ai putea deveni mai autoritar cu colegii sau să comunici mai mult cu persoanele aflate în autoritate. Dacă până acum nu ai avut anumite responsabilități, le-ai putea primi în timpul tranzitului lui Marte în Pești. La finalul lunii aprilie, Marte se întâlnește cu Neptun și te va ajuta să uiți de momentele grele prin care ai trecut. Recomandarea pentru tine este să stai departe de conflictele superficiale cu superiorii. Nu le reproșa lucruri de domeniul trecutului. Nici nu le atrage atenția că alți colegi sunt favorizați spre deosebire de tine.

Venus se află tot în casa a 10-a. Dacă te afli în căutarea unui loc de muncă, s-ar putea să întâlnești oameni care să te ajute să găsești o poziție pe placul tău. Într-o parte pozitivă, ai putea primi totuși aprecieri și laude din partea șefilor pentru munca ta. Acest tranzit îți poate aduce în cele din urmă roadele muncii tale.

Îți recomandăm și Reflecții și Reconcilieri. Influența Nodului Sud în Balanță asupra nativilor zodiacului până în ianuarie 2025 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel