Reflecții și Reconcilieri. Influența Nodului Sud în Balanță asupra nativilor zodiacului până în ianuarie 2025

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Nodurile Lunare se află pe axa Berbec-Balanță, încă de pe data de 12 iulie 2023. Acolo vor rămâne până în ianuarie 2025. Iată care sunt previziunile pentru TOATE semnele din zodiac.

Începând cu 12 iulie, cei născuți sub semnele Berbec, Rac, Balanță și Capricorn au preluat ștafeta, pe care o au până la sfârșitul lunii ianuarie 2025.

Până atunci, suntem îndemnați să căutăm și să menținem un echilibru în relațiile noastre, dar numai după ce ne-am consolidat propria identitate.

Iată care sunt previziunile pentru TOATE zodiile!

Berbec 

Nodul Sud din Casa a 7-a arată o accentuare a zonei de relații. Acest lucru înseamnă că vei fi mai atent la comportamentul și la acțiunile partenerului tău de viață. Cu toate acestea, concentrarea excesivă pe relație poate afecta toate parteneriatele, fie că sunt de natură afectivă sau profesională. În plus, avertismentul Nodului Nord sugerează că relația ta nu va progresa până când nu îți îndrepți atenția către tine însuți. Citește aici previziunile complete pentru Berbec.

Taur

În cazul acestor nativi, Nodul Sud se află în Casa a 6-a, în timp ce Nodul Nord este în Casa a 12-a. Această configurație astrală arată influențe semnificative asupra domeniilor muncii și sănătății, care pot persista până în 2025. Fiind sub influența arhetipului Balanței, nativul născut în semnul Taurului sau cel cu ascendent în Taur va simți dorința de a se bucura de aprobarea celor din jur. Cu alte cuvinte, va încerca să satisfacă așteptările tuturor, ceea ce poate genera frustrări la nivel personal. Citește aici previziunile complete pentru Taur.

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?

Gemeni

În cazul acestor nativi, Nodul Sud se află în Casa a 5-a, ceea ce sugerează o tendință de a manifesta o atitudine mai egoistă sau egocentrică. În același timp, Nodul Nord este în Casa a 11-a. Prin urmare, recomandarea este să nu te dedici exclusiv propriilor interese, ci să cauți conexiuni cu ceilalți oameni care împărtășesc aceleași aspirații ca tine. Citește aici previziunile complete pentru Gemeni.

Rac

Nodul Sud se găsește în Casa a 4-a, care este asociată cu familia, iar  asta va dura până în ianuarie 2025.  Există un potențial pentru dezechilibre în această zonă a vieții tale. Relațiile cu membrii familiei, frații, verii și părinții ar putea fi afectate de aceste influențe ale Nodului Sud. Cu toate acestea, Nodul Nord în Casa a 10-a sugerează că rolul tău în societate nu trebuie să se limiteze doar la satisfacerea nevoilor familiei. Este important să îți găsești un scop și să devii o autoritate într-un anumit domeniu, mai ales pe plan profesional. Citește aici previziunile complete pentru Rac.

Leu

Nodul Sud se află în Casa a 3-a, iar Nodul Nord în Casa a 9-a. Nu vei mai avea soluții la orice problemă. Cu Nodul Nord în Casa a 9-a, în loc să te concentrezi pe cererea de drepturi și frustrare față de alții, te vei gândi la posibilitatea de a începe o nouă etapă în educație. Acest aspect te învață că există oameni care au o înțelegere mai profundă a lucrurilor decât tine și că doar lectura cărților nu este suficientă pentru a-i depăși. Până în 2025, învățarea și educația abstractă vor deveni foarte importante pentru tine, nu doar aspectele practice. Citește aici previziunile complete pentru Leu.

Fecioară

Nodul Sud se află în Casa a doua, în timp ce Nodul Nord este în Casa a opta. Aceasta sugerează posibile dezechilibre financiare. Te poți simți brusc presat de nevoia de a avea mai mulți bani. Astfel, vei fi tentat să cauți soluții rapide, să te gândești la împrumuturi și să crezi că ești cel mai în măsură să îți gestionezi situația financiară. Ar fi bine să reții că acest mod de abordare poate deveni problematic în timp. Citește aici previziunile complete pentru Fecioară.

Balanță

Cu Nodul Nord în Casa I, discutăm despre potențiale dezechilibre în sfera sănătății. Poate simți că ești pierdut și îți dorești să îți îndrepți atenția exclusiv asupra ta. Ești într-o perioadă în care trebuie să îți îmbunătățești abilitățile de comunicare cu ceilalți, chiar dacă unele aspecte ale lor nu îți sunt pe plac. Până la începutul anului 2025, ar fi de preferat să consulți partenerul, părinții și să iei în considerare perspectivele profesionale sau de afaceri înainte de a lua decizii majore. Citește aici previziunile complete pentru Balanță.

Scorpion

Cu Nodul Sud în Casa a 12-a și Nodul Nord în Casa a 6-a, acest lucru sugerează că ai tendința să atragi sau să fii atras de situații care implică suferință sau sacrificiu până anul viitor. Poți fi în relații care par să fie benefice pentru tine, dar în realitate te fac să suferi. Sau poți crede că nu meriți un loc de muncă mai bun decât cel actual, chiar dacă acesta nu îți aduce multe beneficii. În esență, tinzi să te sacrifici în mod excesiv, fără să știi prea bine de ce și pentru ce. Până anul viitor, ar fi bine să te gândești mai mult la aceste aspecte și să te întrebi dacă sacrificiile tale merită cu adevărat. Citește aici previziunile complete pentru Scorpion.

Săgetător

Cu Nodul Sud în Casa a 11-a până în 2025, acest lucru sugerează că poți avea tendința să te superi pe cei din jur sau să te distanțezi de comunitatea din care faci parte. În același timp, Nodul Nord este în Casa a 5-a, ceea ce indică faptul că perioada distracției sau a petrecerilor în oraș poate să fi ajuns la final pentru tine. Poți să îți concentrezi energia și atenția pe aspecte mai personale și intime ale vieții tale. Poți lua în considerare să ai un copil, sau dacă ai deja unul, să îți dorești să petreci mai mult timp cu el. Citește aici previziunile complete pentru Scorpion.

Capricorn

Cu Nodul Sud în Casa a 10-a, iar Nodul Nord în Casa a 4-a, apare accentul pe aspecte precum cariera și familia. Nodul Nord în Casa a 4-a subliniază importanța găsirii echilibrului și confortului în viața de familie și în sfera personală. Indiferent dacă îți dorești să avansezi în carieră sau să faci schimbări în direcția profesională, este posibil să te confrunți cu schimbări iminente. Este important să îți îndrepți atenția și către aspectele reprezentate de casa opusă, pentru a găsi un echilibru între viața profesională și cea personală. Citește aici previziunile complete pentru Capricorn.

Vărsător

Cu Nodul Sud în Casa a 9-a, în Balanță, este important să reflectezi asupra modalităților în care poți împărtăși cunoștințele acumulate cu ceilalți. Cum poți transforma aceste cunoștințe în resurse practice? Vei descoperi că nu doar acumularea informațiilor este importantă, ci și capacitatea de a le transmite celorlalți. Poate ai visat să explorezi diverse locuri. Nodul Nord în Casa a 3-a îți sugerează să te bucuri de călătorii. Mai mult decât atât, te încurajează să aplici practic ceea ce ai învățat recent. Fii mai vizibil, scrie și implică-te în diverse medii. Citește aici previziunile complete pentru Vărsător.

Pești

Pentru acești nativi, Nodul Nord se află în Casa a 2-a, iar Nodul Sud în Casa a 8-a. Această poziționare sugerează că Peștii pot experimenta schimbări neașteptate în domeniul financiar sau pot constata că nu mai primesc aprecierea sau recompensele financiare pe care le merită. Este important pentru ei să fie mereu în căutare de soluții, cum ar fi diversificarea surselor de venit sau chiar găsirea unui nou loc de muncă. Trebuie să aibă grijă de propria lor bunăstare și să evite situațiile care le pot afecta negativ, atât din punct de vedere energetic, cât și financiar, mai ales în cazul unor evenimente neplăcute, precum partajul sau divorțul. Citește aici previziunile complete pentru Pești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel