Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru nativii Săgetător? Propuneri utile din partea astrelor

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Până în ianuarie 2025, Nodurile Lunare vor fi pe axa Berbec-Balanță. Ce îi așteaptă pe nativii Săgetător și pe cei cu ascendent în acest semn?

Ce sunt Nodurile Lunare? Ele reprezintă punctele de intersecție între ecliptică, adică parcursul aparent al Soarelui prin zodiac şi orbita Lunii. 

Nodul Sud în Scorpion ne-a trecut prin diverse lupte de supraviețuire, încă din decembrie 2021. Acum, Nodul Sud în Balanță ne va obliga să găsim un echilibru în relațiile noastre, dar asta doar după ce ne construim identitatea proprie. 

Până în ianuarie 2025, se vor produce schimbări în parteneriate, mai ales pentru cei marcați de semne cardinale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn).

Vă reamintim faptul că discutăm despre mişcarea medie a Nodurilor, nu despre cea reală.

Ce dorește Balanța? Echilibru. Dar Nodul Sud cu ce vine? Cu dezechilibru.

Ai în vedere și: Cum îi influențează Nodul Sud în Balanță pe cei născuți în zodia Berbec? Previziuni valabile până în ianuarie 2025

Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru Săgetător și cei cu ascendent în Săgetător?

Tu ai Nodul Sud în Casa a 11-a până în 2025. Ce înseamnă asta? Că fie te superi pe toți din jur, fie o să te dizolvi în comunitatea din care faci parte. De asemenea, Nodul Nord este la tine în Casa a 5-a. Iar acest lucru iți spune că s-a cam terminat cu distracția sau cu ieșitul în oraș!

De ce nu, poate iei în calcul să faci un copil. Sau, daca ai deja, poate vrei să petreci mai mult timp cu el daca acesta se află în viața ta. Ori, iți descoperi o pasiune nouă, chiar dacă nu vă fi musai văzută cu ochi buni de cei din jurul tău. Daca te apuci dintr-o dată de gătit, să nu te miri daca nu vei fi susținut de toată lumea.

Dar nici nu trebuie să iți pese de ceea ce spun ei, fiindcă este vorba doar despre tine, nu despre alții. Până anul viitor, pune accentul pe propria persoană. Casa a cincea discută despre propria fericire, care nu ține de alții, ci de tine însuți.

Totodată, a cincea casa vorbește și despre partea de copii sau despre rezolvarea unor momente mai grele, de care te-ai lovit, poate, în copilărie. Nodul Nord iți sugerează să iți vindeci anumite răni din trecut, cu ajutorul propriu sau cu cel al specialiștilor.

Cum îi afectează Nodul Sud în Balanță pe nativii Vărsător? Recomandări până în ianuarie 2025

Când ai mai multe aspecte în Casa a cincea, iți dorești oameni mai buni alături. Sau lucruri mai bune în jurul tău. Ai face bine să fii în căutarea celor care să te învețe să te iubești.

Felul în care te vei raporta la tine poate să iți schimbe și modalitatea în care te raportezi la cei din jurul tău sau la prieteni.

Învață cum să fii mai fericit până la începutul anului viitor!

Numeroase studii au arătat relația dintre masa corporală, indicele de masă corporală și circumferința taliei ca fiind criterii care determină riscul de boli de inimă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel