Horoscop APRILIE 2024. Previziuni complete pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce aduce luna aprilie nativilor Taur? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne spune previziunile complete! 

Taur/Ascendent în Taur

Marea conjuncție Jupiter-Uranus se petrece în semnul tău. Ai putea face unele schimbări, nu ieșite din comun, dar care te vor face să te simți diferit.

Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, poți începe cu o schimbare în garderobă. Poți adopta și alte piese de vestimentație sau să îți schimbi stilul. După care îți poți da seama de libertatea pe care o ai în relațiile personale sau profesionale. Începe să jonglezi, cere mai multă flexibilitate.

Conjuncția Jupiter-Uranus îți dă mai mult curaj și mai multă încredere să sari în gol. Îți este frică să riști, dar din când în când, riscul și pierderile sunt mai mult în capul tău. De exemplu, dacă în aprilie îți dorești să pleci într-o călătorie spirituală sau să îți iei un concediu cum nu ai mai făcut-o niciodată, orice schimbare este binevenită.

Conjuncția istorică Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie: Rezistența la schimbare asigură eșecul

Astrologul îți pune în vedere că niciuna dintre ajustări nu trebuie făcută pe modul ”Vă arăt eu vouă!”, ci trebuie să te gândești unde mai poți aduce prospețime și unde poți fi mai nonconformist, indiferent de vârstă. Fie că ești adult sau adolescent, poți inova, mai ales că găsești foarte multe informații pe internet.

Un alt aspect la care trebuie să fii cu băgare de seamă este legat de oamenii cu care te înconjori. I-ai putea irita, dar și ei pe tine, ceea ce poate duce la frustrări pe care nu le vei putea uita atât de repede. În același timp, asta te-ar putea împinge să faci un alt pas.

La finalul lunii, Marte intră în casa a 12-a și vei deveni tu cel care va trebui să facă un pas în spate. Momentan, cu Marte în casa a 11-a, ai o putere de convingere nemaipomenită. Îți poți pune obiective clare și pe termen cu partenerul. În plus, lupți pentru viitorul apropiat. Un aspect negativ al tranzitului lui Marte în Pești este că nu știi în cine să te încrezi și cu cine să pleci la luptă. Când Marte se va întâlni cu Saturn, posibil să îți dai seama că situațiile pe care înainte te bazai, acum nu mai funcționează. Până pe 30 aprilie, ai nevoie de activități alături de persoana iubită.

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie? Vi s-a spus că, dacă aveți aritmie, este contraindicat să practicați activități sportive?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel