Horoscop AUGUST 2023. Previziuni complete pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce aduce luna AUGUST pentru nativii zodiei Taur? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, oferă vești importante!

Horoscop Taur/Ascendent în Taur AUGUST 2023

August va fi o lună care s-ar putea să te provoace. De ce? Pentru că avem o Lună Plină pe data de 1 august, chiar în Casa a 10-a la tine, a carierei. Iar Luna Nouă, de pe data de 16 august, se va petrece în Casa a 4-a, a familiei. Ce presupune acest lucru?

Că trebuie să te ai bine și cu unii și cu alții, deci și acasă, și la locul de muncă. În consecință, august poate fi numită o lună a echilibrului. Universul, practic, te obligă să faci și ceea ce vrei tu, dar să faci în așa fel încât să nu-i superi nici pe ceilalți.

În al doilea rând, la finalul lunii, Marte va intra în Casa a 6-a. Astrologul te invită ca, până pe 27 august, când va avea loc debutul acestui tranzit, să nu lași pe mâine ce poți face astăzi. Dacă faci asta, finalul lunii august pentru tine va fi foarte neplăcut, mai ales că Mercur va și retrograda.

Cu alte cuvinte, nu o să știi de unde să pornești. Amânarea lucrurilor pe care le ai de făcut este cel mai rău lucru pe care îl poți face în luna care vine.

Plus că, să ne mai gândim la un aspect. Venus, guvernatoarea ta, este retrogradă și îți va aduce lucruri din trecut. Așa că poți fi tentat să te ocupi de alte lucruri. Încearcă să te pui la punct. Chiar dacă nu le poți face pe toate, fă măcar puțin câte puțin. 

Și, nu în ultimul rând, încearcă să stai cât poți de departe de certurile cu familia. 

Poți să citești și: Horoscop AUGUST 2023. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel