Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Decizii în relație pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/ Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/ Foto emisiune

Vezi previziunile pentru ultimele semne ale zodiacului, oferite de astrologul Daniela Simulescu!

Jupiter va rămâne în semnul Taurului doar pentru câteva zile. Acesta a intrat în acest semn pe 16 mai 2023 și a adus atât oportunități și abundență, cât și cheltuieli semnificative. Iată ce ne mai poate oferi acest tranzit! Este posibil ca ceea ce nu am realizat pe parcursul întregului an, cât a durat acest tranzit, să fie împlinit acum, pe ultima sută de metri!

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zbucium pentru o zodie

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus se pregătește să schimbe semnul și să aibă o conjuncție cu Jupiter. Jupiter se află la tine în Casa a opta, de un an. Cel mai probabil, problemele financiare nu prea te-au părăsit, fie că a fost vorba despre moșteniri, partaje sau banii partenerului. Totodată, poate că tranzitul lui Jupiter în Casa a opta te-a confruntat cu propria putere de regenerare, în momentul în care ai pierdut pe cineva sau ai fost nevoit să o iei de la capăt. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Fii foarte conștient de relațiile personale pe care le-ai avut în ultimul an, de modul în care au decurs, de nehotărârea ta sau de cea a partenerului de viață. Nu o să le mai poți face față după 26 mai, când Jupiter va ieși din Casa a șaptea. Trebuie să îți dai seama și să decizi ce ai nevoie de la celălalt. Să vezi ce poți tu oferi într-o relație. Pentru mulți, intrarea lui Jupiter în Casa a opta va veni cu conștientizarea că au fost multe măști în relații ori că stai în legături care nu sunt așa cum te-ai fi așteptat.

ZECE celebrități cu Soarele în Gemeni: Pricepuți în toate domeniile

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Toate schimbările, ajustările și evenimentele, dar și tot stresul din ultimul an au fost menite să te scape de unii oameni, de unele obiceiuri sau de situații. Ai fost nevoit să te descotorosești de multe. Zilele acestea, Universul te va provoca în aceeași direcție, mai ales la nivel profesional. Pe urmă, Jupiter va intra în Casa a șaptea, așa că ești îndemnat să faci curățenie în celelalte ramuri, pentru că apoi, relația va deveni prioritară.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Trebuie să ții cont de propria fericire, de stima de sine, de relația cu copiii. Urmează conjuncția dintre Venus și Jupiter în Casa a cincea în zilele următoare și îți aduce încă o dată aminte că totul pleacă chiar de la stima de sine. Mai ai la dispoziție câteva zile în care poți să te gândești de câte ori ai fost provocat în ultimul an și de câte ori ai lăsat de la tine. 

VărsătorAscendent în Vărsător

Pentru tine, familia în care te-ai născut sau cea pe care ți-ai creat-o, confortul au fost foarte importante în ultimul an. Trebuie să îți dai seama și de interiorul tău, pentru că de acolo pleacă totul. De la liniște și echilibru. Petrece aceste zile în liniște, acasă, cu oamenii cei mai dragi ție. Scapă de tot ce e superficial.

Pești/Ascendent în Pești

Acest tranzit al lui Jupiter, guvernatorul tău, din ultimul an, probabil că ți-a adus destul de multe schimbări, adaptare, călătorii, schimbări,  examene, progres. Ai învățat mult în ultimul an. Pregătește-te de o perioadă în care principalul obiectiv va fi așezarea, stabilitatea. Poți face o recapitulare a tuturor lucrurilor noi pe care le-ai învățat în ultimul an.

Semnificația celor CINCI elemente în horoscopul chinezesc. Ce caracteristici trebuie să reținem?

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel