Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zbucium pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Daniela Simulescu ne aduce previziunile zilnice!

Ieri, Soarele a intrat în semnul Gemenilor!

Azi nu avem un eveniment astrologic special despre care să vorbim, însă vă amintim de faptul că Jupiter mai stă pentru câteva zile în semnul Taurului. El este acolo din 16 mai 2023 și, cu siguranță, a venit și cu oportunități, cu abundență, dar și cu cheltuieli pe măsură. Iată ce ne mai poate aduce acest tranzit! Poate că ce nu am făcut vreme de un an, cât a durat acest tranzit, va fi făcut acum, pe ultima sută de metri!

Berbec/Ascendent în Berbec

Gândește-te la faptul că Jupiter este în continuare la tine în Casa a doua a banilor și a resurselor. Prin urmare, din mai anul trecut și până acum, a trebuit să înveți tot ce înseamnă banii pentru tine. Cum îi primești, cum îi dai, dar și cum îi iubești. Jupiter te-a obligat să fii mai optimist, să și cheltuiești, dar și cate ceva despre maniera în care obișnuiești să dai banii. Până la final de săptămână, este posibil să îți vină tot felul de idei despre cum să îi înmulțești. 

Taur/Ascendent în Taur

Jupiter mai stă pentru câteva zile în semnul tău. Să ne amintim că s-a întâlnit și cu Uranus pe data de 21 aprilie și se va întâlni și cu Venus peste doar două zile. Zilele acestea, astrologul îți recomandă să fii foarte recunoscător pentru ceea ce ai și să nu te gândești la ceea ce nu ai. Fii sigur că gratitudinea îți va fi răsplătită.

Horoscop săptămânal. Mesajele astrelor pentru Gemeni, Fecioară și Pești

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Cu siguranță, de anul trecut din mai, ai făcut un pas în spate și multe lucruri importante s-au schimbat pentru tine. Acest tranzit al lui Jupiter a venit și cu multă maturizare. Jupiter se pregătește să intre în semnul tău, dar până atunci, te mai face să te perpelești câteva zile. Se pot întâmpla lucruri care nu îți convin și pare că îți pierzi speranța, dar îți vei da seama că totul răul este spre bine.

Rac/Ascendent în Rac

Jupiter este încă în Casa a unsprezecea și te-a făcut foarte sociabil în ultimul an. Cumva, ai dat pe dinafară, ai avut foarte multe grupulețe, anturaj, oamenii au roit în jurul tău. Totuși, astrologul te îndeamnă ca în următoarele zile, să devii mai selectiv în tot ceea ce înseamnă oameni cu care îți petreci timpul. Poate că unii chiar nu își au rostul în viața ta.

Jupiter în astrologie: noroc, expansiune și înțelepciune

Leu/Ascendent în Leu

Cu Jupiter în Casa a zecea, cel mai probabil au fost multe schimbări pe plan profesional. Unele benefice, dar și foarte multe frecușuri. Ce a vrut Jupiter de la tine? Să fii și tu recunoscător pentru ceea ce ai și să nu te victimizezi dacă nu se întâmplă totul așa cum ți-ar fi plăcut. Preț de câteva zile, ar fi bine să te liniștești și să nu te mai lupți cu viața, să accepți ceea ce ai și să speri la mai bine. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pentru tine, sunt niște zile destul de importante, pentru că se pregătesc niște aspecte pe plan profesional uimitoare! Ce ar trebui să reții de la ultimele zile ale lui Jupiter în Casa a noua? Că atunci când înveți, viața ți se deschide. Când îți lărgești orizonturile și expansiunea, și viața va fi generoasă cu tine. Dacă doar critici, s-ar putea să ai destul de multe pierderi.

Poți să vezi și: De ce sunt Fecioarele atât de critice? Intențiile acestora sunt bune, dar nu sunt percepute cum trebuie!

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel