Horoscop săptămânal. Mesajele astrelor pentru Gemeni, Fecioară și Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, transmite previziunile pentru zodii!

 

Youtube video image

Pe 20 mai, Soarele intră în Gemeni. Trecem la energia expansivă și jucăușă a Gemenilor. Vom începe să percepem lucrurile din mai multe perspective. Totodată, vom fi motivați să facem mici ajustări în viața noastră pentru a observa rezultatele, deoarece sezonul Gemenilor aduce dorința de schimbare, învățare și diversificare. Devenim mai sociabili și mai eficienți în fața fluctuațiilor.

Pe 23 mai, vom avea o zi specială, plină de evenimente benefice. Iată ce se întâmplă în această zi:

Avem o Lună Plină în Săgetător, care va fi susținută de Pluto în Vărsător. Această Lună Plină vine cu un val de energie transformatoare. Soarele în Gemeni cere schimbări și diversitate, în timp ce Luna în Săgetător dorește ca lucrurile să fie făcute corect. Va exista o confruntare între "eu știu" și "eu cred", care va fi destul de intensă.

Ne bucurăm și de cea mai romantică zi din 2024. Venus se întâlnește cu Jupiter în semnul Taurului. Venus este planeta feminității, a iubirii, a esteticului și a plăcerii. Jupiter o poate amplifica și îi oferă mai mult decât are deja. Arhetipul Taurului are legătură tot cu esteticul, resursele și senzualitatea. Răsfață-te, fii romantic și afectuos. Dacă vrei să-i faci o surpriză persoanei iubite, ai în vedere să aibă un caracter diferit. Orice cadou i-ai face, oferă-i noutate.

Soarele din Gemeni face un trigon cu Pluto din Vărsător. Acest aspect ne ajută să avem încredere în mintea noastră. Ne putem adapta de la situație la situație.

Venus face un sextil cu Neptun. După ce se întâlnește cu Jupiter, mai primește puțină inspirație și blândețe de la Neptun.

La finalul zilei de 23, Venus intră în Gemeni. După ce și-a dorit confort, acum Venus va dori noutate și diversitate.

Pe 26 mai, Jupiter intră în semnul Gemenilor. Acest tranzit va dura până pe 10 iunie 2025, deci ne lasă timp suficient pentru a beneficia cât mai mult de influența sa! Planeta oportunităților și expansiunii se duce în semnul comunicării și schimbărilor. Mintea va fi aliatul nostru cel mai valoros, mai ales dacă o menținem activă și antrenată. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru Berbec, Scorpion și Vărsător

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ești vedeta săptămânii. Dacă primele zile nu vor fi pe placul tău, din a doua parte îți revine suflul. Nu este o săptămână în care se vor întâmpla minuni. Dar se va schimba atitudinea ta față de viață. Vei simți prospețime. Când Venus intră în semnul tău, o să ai mai multă încredere în tine și te poți preocupa și de înfățișare. De pe 26 mai, când Jupiter intră în semnul tău, îți vei da seama că îți dorești o schimbare în viață. Poate vrei să te muți sau vrei o familie. Se pot întâmpla foarte multe lucruri. Jupiter vine cu o schimbare a atitudinii. După care, îți aduce evenimente, fluctuații și surprize. Recomandarea Danielei Simulescu este să începi să privești viața diferit. Acest tranzit te împinge de la spate să călătorești, să studiezi și să cunoști alți oameni. Nu mai trăi la fel cum ai făcut-o până acum. Jupiter te ajută să te ocupi și de problemele de sănătate.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ești foarte bine aspectat pe plan profesional. Soarele, Venus și Jupiter vor intra în casa a zecea, cea a carierei. Timp de un an, dacă îți dorești un nou loc de muncă, mai multă responsabilitate sau mai multă autoritate, încep tranzitele ideale pentru tine. De asemenea, intrarea lui Jupiter în casa a zecea îi ajută pe cei care vor să oficializeze relații. Saturn în casa a șaptea îți amintește că timpul trece și nu mai poți umbla după fluturași în relații. Vin niște momente în care trebuie să îți dai seama ce îți dorești de la o relație adevărată. Fii mai îndrăzneț când vine vorba de viața profesională, fie că mergi la un interviu sau discuți cu șefii.

Pești/Ascendent în Pești

Începe o perioadă foarte bună pentru a te muta. Când Jupiter se întâlnește cu Venus, ai putea avea o idee sau se va întâmpla ceva ce aștepți de foarte mult timp. După care, mutarea lui Jupiter în casa a patra îți cere să te așezi, indiferent de momentul în care te afli. Ce înseamnă asta? Te poți muta sau îți poți construi o casă. Petrece mai mult timp cu familia și mergi la mai multe evenimente ale acestora. Va trebui să îți oferi o fundație. Caută un loc al tău unde să te simți bine. În plus, ai putea să decizi să îți faci o familie. Jupiter va face careul cu Saturn, prin urmare ai putea deveni responsabil pentru niște persoane din viața ta. În perioada următoare, o să disprețuiești tot ceea ce este superficial.

Lună Plină pe 23 mai. Avertismente pentru patru zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel