Horoscop săptămânal. Previziuni pentru Berbec, Scorpion și Vărsător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela  Simulescu, ne aduce previziunile pentru zilele care urmează. 

 

Youtube video image

Pe 20 mai, Soarele părăsește semnul Taurului și intră în Gemeni. Trecem de la influența Soarelui în Taur, caracterizat prin fixitate, duritate și tradiționalism, la energia expansivă și jucăușă a Gemenilor. Vom începe să percepem lucrurile din perspective multiple. Totodată, vom fi motivați să facem mici ajustări în viața noastră pentru a observa rezultatele, deoarece sezonul Gemenilor aduce dorința de schimbare, învățare și diversificare. Vom deveni mai sociabili și mai eficienți în fața fluctuațiilor.

Pe 23 mai, avem mai multe evenimente, toate benefice. Iată ce se întâmplă în această zi:

Avem o Lună Plină în Săgetător, care va fi susținută de Pluto în Vărsător. Aduce un val de energie transformatoare. Soarele în Gemeni cere schimbări și diversitate, în timp ce Luna în Săgetător dorește ca lucrurile să fie făcute corect. Va exista o confruntare între "eu știu" și "eu cred", care va fi destul de intensă.

Vom avea și cea mai romantică zi din 2024. Venus se întâlnește cu Jupiter în semnul Taurului. Venus este planeta feminității, a iubirii, a esteticului și a plăcerii. Jupiter o poate amplifica și îi poate oferi mai mult decât are. Arhetipul Taurului are legătură tot cu esteticul, resursele și senzualitatea. Trebuie folosită această conjuncție, indiferent de zodie. Răsfață-te, fii romantic și afectuos. Dacă vrei să-i faci o surpriză persoanei iubite, ai în vedere să aibă un caracter diferit.

Soarele din Gemeni face un trigon cu Pluto din Vărsător. Acest aspect ne ajută să avem încredere în mintea noastră. Ne putem adapta de la situație la situație.

Venus face un sextil cu Neptun. În afară de faptul că se întâlnește cu Jupiter, mai primește puțină inspirație și blândețe de la Neptun.

La finalul zilei de 23, Venus intră în Gemeni. După ce și-a dorit confort, acum Venus va dori noutate și diversitate.

Pe 26 mai, Jupiter intră în semnul Gemenilor. Acest tranzit va dura până pe 10 iunie 2025, deci ne lasă timp suficient pentru a beneficia cât mai mult de influența sa! Planeta oportunităților și expansiunii se duce în semnul comunicării și schimbărilor. Mintea va fi aliatul nostru cel mai valoros, mai ales dacă o menținem activă și antrenată. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant.

Ce aduce Sezonul Gemenilor pentru fiecare zodie până pe 21 iunie

Berbec/Ascendent în Berbec

În prima parte a săptămânii trebuie să ai foarte mare grijă la tot ceea ce înseamnă zona financiară. Deși conjuncția Venus-Jupiter poate aduce bonusuri, vine și cu foarte multe cheltuieli. Recomandarea Danielei Simulescu este ca săptămâna aceasta să îți cumperi ceva pentru tine, dar ceva ce va rezista. Poți investi și în partea de educație. Marte e în semnul tău și te ajută să faci orice îți dorești. Soarele, Venus și Jupiter vor fi în casa a 3-a. Este o săptămână bună pentru comunicare, plimbări și mers la evenimente. Totodată, poți căuta mai multe perspective. Provoacă-ți mintea astfel încât să treci de la percepție la perspectivă.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Conjuncția Venus-Jupiter pe tine te ajută foarte mult. Se petrece în casa a șaptea, cea a relațiilor. Dacă ești într-o relație, pe 23 mai petrece cât mai mult timp alături de partener și fii romantic cu acesta. Dacă ești singur, poți cunoaște pe cineva, să primești un cadou și să fii răsfățat. În casa a opta se duc Soarele, Venus și Jupiter. Tot ceea ce ține de intimitate va fi amplificat. Luna Plină va fi pe axa 2-8. Partea financiară va fi dezechilibrată. Apar cheltuieli, te sperii că nu ai venituri necesare, dar apar și oportunități pentru îmbunătățirea situației financiare. Timp de un an, poți face unele investiții menite să îți aducă mai mulți bani. Dacă treci printr-un proces, pot apărea situații mai ciudate.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

În casa a cincea se duc Soarele, Venus și Jupiter. Dacă îți dorești un copil, este un moment ideal. Chiar și poți adopta unul. Toate aceste tranzite vorbesc despre bucurie, educație, îndrăzneală, lauda de sine și valorificarea talentelor. Va trebui să vezi jumătatea plină a paharului și să ai în vedere stima de sine. Dacă vrei să te muți sau să lansezi un proiect, este o perioadă nemaipomenită. Relația cu membrii familiei se poate îmbunătăți. Timp de un an, poți fi într-o continuă sărbătoare.

Previziuni axa destin-karmă pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel