Previziuni axa destin-karmă pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Iată ce le așteaptă și pe ultimele șase semne din zodiac, cu Nodurile Lunare pe axa Berbec-Balanță!

De la data de 12 iulie 2023, Nodurile Lunare au trecut de pe axa Taur-Scorpion pe cea Berbec-Balanță, cunoscută și sub numele de axa destin-karmă. Este important de menționat că ne referim la mișcarea medie a Nodurilor, nu la cea reală.

Începând din acea perioadă și până la sfârșitul lunii ianuarie 2025, cei născuți sub semnele cardinale de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn au fost în prim-plan. Aceste evenimente definesc apariția unor situații predestinate.

În timp ce Balanța caută echilibrul, Nodul Sud este cel care aduce tocmai opusul.

Iată care sunt previziunile pentru ultimele șase semne ale zodiacului!

Balanță/Ascendent în Balanță

Nodul Sud este în Casa I. Așadar, pot veni dezechilibre în zona sănătății. Ai momente în care nu mai știi cine ești și simți nevoia ca atenția să fie îndreptată exclusiv asupra ta. În această perioadă, este important să înveți să comunici mai eficient cu cei din jur. Înainte de a lua o decizie majoră, ar fi bine să consulți partenerul, părinții și chiar specialiști din domeniul tău profesional.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Nodul Sud este în Casa a 12-a, în timp ce Nodul Nord e în Casa a 6-a. Pentru unii dintre acești nativi, până în 2025 ar putea fi tentant să se complacă în suferință. Există riscul să rămâi în relații sau la locul de muncă deoarece ai impresia că sunt benefice pentru tine, când, de fapt, nu sunt. Poate exista o tendință de a te sacrifica fără un scop precis.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cu Nodul Sud în Casa a 11-a, este posibil să te confrunți fie cu sentimente de frustrare față de prieteni, fie să te implici în mod excesiv în această comunitate. Însă Nodul Nord se află în Casa a 5-a și îți spune că este momentul să renunți la distracții. Poate începi să iei în considerare să ai un copil sau să îți dedici mai mult timp copilului dacă ai deja. Sau îți descoperi o nouă pasiune care să îți aducă bucurie.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cu Nodul Sud în Casa a 10-a, atenția ta este îndreptată către carieră și statutul profesional, aspecte pe care le consideri esențiale în viața ta. În schimb, Nodul Nord e în Casa a 4-a, care se referă la aspectele legate de bază, familie, gospodărie, echilibru interior. Nodul Nord zice să îți creezi un colț de liniște și confort acasă, pentru că acest lucru te va ajuta enorm. Este timpul să petreci mai mult timp acasă.

VărsătorAscendent în Vărsător

Nodul Sud din Casa a 9-a spune că este momentul să împărtășești cunoștințele pe care le-ai acumulat cu alții. Învățarea și călătoriile pot fi instrumente cheie în acest proces. Pe de altă parte, Nodul Nord în Casa a 3-a îți zice să călătorești, dar să o faci și în interiorul tău, ca să te descoperi mai profund. Este important să devii mai vizibil, să împărtășești cunoștințele pe care le ai, să scrii și să te implici activ pentru a-ți arăta abilitățile. Nu le ține doar pentru tine.

Pești/Ascendent în Pești

Nodul Nord se află în Casa a 2-a, iar Nodul Sud în Casa a 8-a. Aceasta axă poate aduce conștientizarea că nu mai primiți recunoașterea financiară pe care o meritați sau că întâmpinați dificultăți în gestionarea resurselor financiare. De asemenea, poți oscila între perioade de energie intensă și momente de oboseală extremă. Nodul Nord vrea să găsești noi modalități de a-ți spori veniturile. Poate fi un moment favorabil pentru a-ți diversifica sursele de venit.

Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel