Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie este înconjurată de iubire

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Sezonul Berbecului ne aduce prospețime, energie, curaj, dar și mai multă furie. Suntem și în sezonul Eclipselor.

Ne pregătim de retrogradarea lui Mercur în Berbec. Efectele deja au început să se simtă. Apar întârzieri, amânări și multe situații neprevăzute. Când Mercur va retrograda, este necesar să avem grijă la cuvintele pe care le spunem.

Astăzi, avem un sextil între Venus și Uranus. Este un moment ideal pentru a schimba ceva în relație și pentru a aduce prospețime. Dar va trebui să faci primul pas.

Iată ce le-a pregătit ziua de astăzi zodiilor!

Balanță/Ascendent în Balanță

Primești înțelegere de la colegi. Dacă te afli într-o situație mai complicată și ai nevoie de cineva care să te ajute, îndrăznește să ceri. De asemenea, fii mai generos cu oamenii de la locul de muncă. De exemplu, dacă vezi pe cineva îngândurat în colțul camerei, du-te și întreabă-l ce a pățit. Vei fi apreciat pentru asemenea gesturi.

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Venus este în casa a 5-a, iar Jupiter și Uranus sunt în a 7-a. La tine totul se învârte în jurul iubirii. Dacă întâmpini probleme în cursul zilei, o simplă îmbrățișare este tot ceea ce ai nevoie astăzi pentru a te simți mai bine.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Locuința are nevoie de tine. Dacă un colțișor din aceasta nu mai funcționează ca înainte, nu amâna. Mercur retrograd oricum te va obliga să faci reparații. Dar poți începe să faci schimbări de astăzi. Ai nevoie de îmbunătățirea mediului în care trăiești.

Ce aduce Mercur retrograd pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Astăzi ești mai empatic și mai tolerant. Cuvintele tale vor fi apreciate. Ceea ce trebuie să faci este să nu mai forțezi pe nimeni cu nimic. Îți va aduce numeroase beneficii această atitudine.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Astrologul îți recomandă ca astăzi să îți acorzi un moment de răsfăț. Poate îți achiziționezi ceva care va ajuta la confortul tău.

Pești/Ascendent în Pești

Venus este în semnul tău. Sextilul dintre Venus și Uranus te încurajează să îți cumperi ceva ce până acum nu ai fi luat. Totodată, bucură-te de lucrurile mici și simple ale vieții.

Citește și Ce aduce Mercur retrograd pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel