Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie NU vede intențiile adevărate ale celorlalți

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 17 martie, urmează să avem o conjuncție între Soare și Neptun în semnul Peștilor. Acest aspect se poate manifesta pe două planuri. Pe de o parte, ne poate oferi acces la imaginație, inspirație, sensibilitate și compasiune. Pe de altă parte, există riscul de a crea haos și confuzie. De asemenea, trebuie să fim conștienți de posibilitatea înșelăciunii sau a dezamăgirilor imense. Astrele ne pregătesc pentru un sfârșit de săptămână marcat de neclarități și provocări, mai ales pentru semnele mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Iată previziunile zilnice pentru nativi!

Balanță/Ascendent în Balanță

Ar putea apărea o perioadă în care vrei să faci schimbări la locul de muncă. Astrologul îți recomandă să faci modificări la birou sau la masa de lucru, adică la locul unde stai tot timpul, chiar dacă muncești de acasă.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ești prea romantic, nu doar în zona dragostei. Zilele acestea, ai un pic de naivitate. Parcă te agăți de ea dorindu-ți ca oamenii să fie buni, să speri că nu te trădează și nu îți înșeală așteptările.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Daniela Simulescu îți recomandă ca astăzi să nu te iei foarte în serios. Fii mai glumeț și jucăuș. Distrează-te!

Vești neplăcute pentru Rac, Leu și Fecioară. Care sunt obstacolele peste care vor trece?

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Este o zi nemaipomenită să vorbești cu tine însuți. Bucură-te de mici plăceri, mănâncă, bea, uită-te la Soare și meditează. Acest lucru e foarte important.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Bucură-te de banii pe care îi faci. Nu fi zgârcit, dar nici foarte cheltuitor. Ai putea să-ți cumperi o prăjitură sau o floare. În jurul tău, trebuie să fie frumusețe, deoarece ai nevoie de ea.

Pești/Ascendent în Pești

Vei avea o tendință de escapism. Preferi să trăiești mai mult în capul tău și să îți imaginezi lucruri. Doar că dacă faci aceste lucruri, nu vezi intențiile adevărate ale celorlalți. Tu crezi tot ceea ce e mai bun. Daniela Simulescu spune că în această perioadă, ideea de ”necondiționat” nu prea există.

Citește și Ce aduce Venus în Pești pentru fiecare zodie/ascendent până pe 6 aprilie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel