Vești neplăcute pentru Rac, Leu și Fecioară. Care sunt obstacolele peste care vor trece?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Horoscop săptămânal. Vezi care sunt previziunile pentru aceste trei semne din zodiac.

Peste o săptămână, vom avea Echinocțiul de primăvară! Deci, Soarele va intra în semnul Berbecului. O să înceapă primăvara din punct de vedere astrologic. Astfel, o să trecem de la hibernarea specifică sezonului Peștilor, la nevoia de acțiune a Berbecului. Ca pionier al zodiacului, sezonul Berbecului o să ne ajute să avem mai mult curaj, ca să obținem ce dorim.

De pe 23 martie până pe 30 aprilie, Marte va fi în semnul Peștilor. Marte este războinicul, impulsivul. Iar Peștii discută despre compasiune, milă, empatie, dependență, haos și iluzie. Ne vom atașa emoțional de problemele altora, iar cei mai afectați sunt cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Ruxandra Gheordunescu, astrolog internațional: Vești bune din punct de vedere financiar pentru o zodie

Avem previziunile săptămânale pentru aceste TREI semne din zodiac!

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă ție nu prea ți-a priit, iar efectele pot continua și în aceste zile. Poate aduce nervi, mai ales în rândul nativilor foarte tineri. Nativii cu mai multă maturitate vor înțelege că trebuie să aibă și ceva mai multă răbdare. De asemenea, Mercur a intrat în Casa a X-a. Astfel, dacă trebuie să ai o discuție cu șefii zilele acestea, nu te teme și mergi cu inima deschisă spre ei. Fii curajos. Intrarea lui Venus în Casa a noua te îndeamnă să călătorești, să te mai relaxezi. Bucură-te de plimbări, mai interacționează cu alții, îți va face bine.

Leu/Ascendent în Leu

La tine este vorba de foarte multă muncă. Probabil că și Luna Noua te-a epuizat, fiindcă s-a petrecut în Casa a opta. Mai ales că guvernatorul tău, Soarele, s-a aflat lângă Saturn. Te simți sleit de puteri de cele mai multe ori. Nu ai prea mult timp să te bucuri, să guști cu adevărat triumful proiectelor tale. Dar nici nu este timpul. Astrele te îndeamnă să stai în banca ta și să te mai liniștești. Mai ales că la finalul săptămânii ce urmează, Soarele se va întâlni și cu Neptun. Astrologul îți recomandă să mai lași și viața să se întâmple.

Berbecii trebuie să fie prudenți. Taurii pot vedea roadele în carieră, iar Gemenii vor fi mai optimiști!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, a schimbat semnul. Asta înseamnă că și în interiorul tău, se petrec tot felul de schimbări. Treci de la o energie la alta. Atenția ta trebuie să se ducă spre relații. Atât spre cea profesională, cât și spre cea personală. Pentru că Mercur este în Casa a opta, unde este și Saturn, trebuie să îți dai seama cât investești în acele relații și cât primești înapoi. Poate că nu primești nimic în schimb, iar asta nu este bine pentru tine. Fă ceva să ieși din această zonă. 

Opoziția dintre Juno și Saturn te are pe tine în prim plan. Este posibil să simți că ești trădat, că oamenii îți înșală așteptările sau nu îți recunosc meritele. Orice ar fi, nu mai rămâne în postura de victimă. Apelează și la mai multă maturitate. Venus a intrat în Casa relațiilor, așa că ce vei cere, vei și primi.

Citește și: Partea 2 - Interviu cu Alexandru Păunescu, psihanalist în formare și astrolog: ”Fiecare an al existenței noastre sensibilizează anumite domenii de experiență”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel