Berbecii trebuie să fie prudenți. Taurii pot vedea roadele în carieră, iar Gemenii vor fi mai optimiști!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Horoscop săptămânal. Redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce previziunile pentru zilele următoare. 

Putem spune că avem în față o săptămână cu mai multă liniște pe plan astrologic.

Azi, Venus a intrat în ultimul semn din zodiac, cel al Peștilor. La nivel personal, ne bucurăm cu toții de mai multă liniște și dăruire. Ce aduce Venus? Romantism și filme de dragoste!

Cum se manifestă Venus în semnul Peștilor? Nativii care au acest aspect în hartă sunt cei mai romantici din zodiac! De asemenea, discutăm despre persoane sensibile, senine, iertătoare, sensibile și firi extrem de dulci!

Balanțele trebuie să comunice cu partenerul. Scorpionii se maturizează emoțional, iar Săgetătorii au nevoie de acceptare!

Vezi previziunile săptămânale pentru următoarele TREI semne din zodiac:

Berbec/Ascendent în Berbec

În primul rând, Mercur a intrat în semnul tău. Iar asta iți aduce nevoia de a comunica, de a spune, de a întreba și de a-ți dori. Doar că, în continuare, ești nevoit să depui un efort suplimentar. De asemenea, Soarele se află în continuare în Casa a XII-a, iar în Casa a XI-a se află Marte, guvernatorul tău. Asta se traduce prin faptul că oamenii vin către tine, îți cer, dar și tu te duci către ei. Chiar dacă nu ești pregătit în totalitate. Pot apărea momente în care te vei simți destul de frustrat, pentru că Mercur în semnul tău este mai vocal. Chiar dacă poți avea un talent oratoric nemaipomenit, poți fi și ironic, înțepător.

Dacă simți că orice ai face, nu se întâmplă nimic, mai bine faci un pas în spate și mai aștepți. Trebuie să ai mai multă grijă și la relațiile pe care le ai cu colegii. Nu promite mai mult decât este cazul și nu crede nici tu în promisiunile colegilor. Fii mai circumspect.

Taur/Ascendent în Taur

Schimbarea lui Venus ție îți priește. Este guvernatoarea ta și va trece din Casa a zecea, în Casa a unsprezecea. Așa că este posibil să vezi roadele ultimelor zile sau a eforturilor depuse în zona carierei. Dacă nu sunt roade, este un semnal de alarmă și înseamnă că trebuie să mai insiști cu acel efort. 

În plus, astrologul îți recomandă să te mai bazezi și pe alții, nu doar pe tine. Nu te închide într-o carapace și nu considera că doar tu ai soluția la toate. Fii mai deschis. Mercur este în Casa a douăsprezecea, iar asta înseamnă că ar fi bine să și asculți. Și să faci o diferență clară între "a auzi" și "a asculta". Dacă vrei să iți meargă bine în această săptămână, ține cont de acest sfat. 

Și nu uita că ne apropiem de Conjuncția dintre Jupiter și Uranus din semnul tău, care va avea loc în aprilie. Așa că te poți gândi încă de pe acum la niște prospețime!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur a schimbat semnul. Acum este într-o casă care ție îți priește, a unsprezecea. Astfel, vei observa că ești un pic mai optimist, mai dornic să te gândești la viitorul apropiat, mai încrezător și poate mai sociabil. În același timp, acest tranzit al lui Mercur aduce și un pic de superficialitate.

Pe plan profesional, Venus intră în Casa a zecea, a carierei. Iar la finalul săptămânii, vei avea o conjuncție intre Soare și Neptun. Nici tu nu știi dacă ceea ce vrei este ceea ce trebuie. Așa că o să tot pendulezi între o stare de instabilitate. Dar pot fi și destule beneficii!

Poți să ai în vedere și: Recomandări pentru o zodie: Învață arta compromisului, dar nu depune eforturi excesive. Ce mesaje transmit astrele pentru alte DOUĂ zodii?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel