Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie renunță la detaliile nesemnificative și ia decizii diferit

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis previziunile zilnice pentru nativii zodiacului!

Ieri a avut loc o conjuncție între Marte și Saturn în semnul Peștilor. Ne-am confruntat cu reziliență și blocaje. Efectele acesteia s-ar putea resimți și astăzi. Prin urmare, trebuie să vă stăpâniți emoțiile și să luați în considerare că unele limitări apărute sunt trecătoare.

Ne apropiem acum de o conjuncție între Mercur retrograd și Soare în semnul Berbecului. Există riscul să fim orbiți, să scăpăm detalii importante din vedere sau să avem un scurtcircuit în comunicare sau în procesul de gândire. De asemenea, recomandarea ar fi să nu vă aglomerați programul, deoarece s-ar putea să nu puteți face față tuturor sarcinilor. Prioritizarea este importantă! Nerăbdarea va fi principalul nostru inamic. Graba strică treaba!

Balanța/Ascendent în Balanță

Conjuncția dintre Mercur retrograd și Soare va avea loc în casa a 7-a. Indiferent dacă este vorba despre partenerul de cuplu, colegi sau prieteni, este necesar să lași de la tine. Ai nevoie de liniște, ceea ce ar putea determina dorința de a fi mințit.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie primește daruri de la astre

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Conjuncția dintre Mercur retrograd și Soare din casa a 6-a poate crea dificultăți în ceea ce privește un diagnostic. Când ai un astfel de aspect în casa a 6-a, este recomandat să ceri întotdeauna o a doua opinie. De asemenea, nu te baza pe colegi, deoarece și ei au propriul lor program. S-ar putea să nu fie disponibili atunci când ai nevoie de ajutorul lor.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Dacă scapi ceva legat de copii din vedere, ai putea primi un telefon legat de aceștia sau cineva ar putea atrage atenția asupra acestui aspect. Discuțiile cu copiii pot deveni problematice. Dacă nu ai copil, discuțiile cu părinții ar putea să nu se desfășoare așa cum îți dorești.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Se poate întâmpla să se strice ceva în casă, iar tu să dai responsabilitatea pentru reparații altcuiva. Este recomandat să găsești un mod de gestionare a furiei. Nu te supune unui stres permanent.

Anul Dragonului de Lemn vine cu ajustări pentru PATRU nativi ai zodiacului chinezesc: Treceți prin provocări, dar aveți parte și de beneficii!

Pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Apropierea lui Mercur retrograd de Soare te-ar putea ajuta. Nu mai ești atent la detalii nesemnificative și iei decizii diferit. Îți vei demonstra că poți să-ți schimbi modul de gândire.

Pești/Ascendent în Pești

Astrologul îți recomandă să nu te lași influențat de colegi, prieteni sau de oameni din trecutul tău. În plus, nu cheltui pe lucruri care par a face minuni. În realitate, vei risipi banii fără rost.

Citește și Cam White, astrolog american: Zodia care va avea o perioadă intensă în zona familiei și a locuinței 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel