Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Iată mesajele astrelor pentru acești nativi din zodiac!

Începem săptămâna cu un eveniment important. Azi, avem conjuncția dintre Mercur retrograd și Chiron în semnul Berbecului, care ne poate influența starea de spirit. Cine este Mercur? Mintea și vocea noastră. Dar Chiron? Cel supranumit vindecătorul rănit.

Când aceștia doi se întâlnesc, în special în primul semn din zodiac, nu mai putem ține furia în noi și o dăm afară mai ales prin vorbe. Și știm că vorbele dor, însă acum, o vor face mai mult ca niciodată. Știm și faptul că acest Chiron aduce mereu o formă de durere, de respingere, de neacceptare. Totuși, acest aspect ne poate face să ne dăm seama că ne trebuie mai multă blândețe, pe care să ne-o oferim mai întâi noi. 

Final de aprilie cu evenimente neașteptate pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Iată care sunt previziunile zilei pentru următoarele semne zodiacale!

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur retrograd se întâlnește cu Chiron în Casa a șaptea. Asta înseamnă că s-ar putea să te necăjești mai mult decât este cazul asupra unui lucru pe care ți-l spune partenerul. Nu te supăra în zadar. Poate că nu ești bine cu tine însuți și trebuie să stai puțin și să reflectezi. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur retrograd se întâlnește cu Chiron în Casa a șasea, care discută și despre sănătate. Așa că s-ar putea ca azi să afli de un diagnostic care nu îți convine sau să îți accepți în sfârșit condiția. Cu cât negi, cu atât petreci mai mult timp în suferință și în boală. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Toate relațiile cu copiii sunt mai complicate. Poate vei avea impresia că ai dat totul pentru ei, dar aceștia nu îți întorc același tratament. Gândește-te însă că au viețile lor și nu trebuie să depindă de tine tot timpul. 

Cei care nu au copii trebuie să aibă foarte mare grijă astăzi să nu intre în discuții cu oameni foarte nepotriviți.

50 de afirmații pozitive pentru dimineți productive de luni. Rostește-le și tu!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Rudele nu ni le putem alege, însă nu trebuie să rămâi blocat pe ceva ce îți spune un membru al familiei sau o rudă. Astrologul îți recomandă să te retragi puțin și să te detașezi de spusele lor.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Dacă azi îți spune cineva ceva care te deranjează, vei sări imediat cu gura. O să ai multe reproșuri de împărțit și cuvinte dure. De asemenea, vei avea tendința de a căuta oamenii care te critică, fiindcă o să îți placă să îți faci rău.

Pești/Ascendent în Pești

Orice cheltuială pe care o faci azi sau orice discuție despre bani este cu multă durere, așa că ar fi mai bine să eviți. Mai bine stai liniștit, cheltuiește cât mai puțin cu putință și lasă investițiile și achizițiile serioase pe altădată.

Îți recomandăm să vezi și: Jupiter în Gemeni de pe 26 mai. Cum ne influențează acest tranzit gândirea și conexiunea socială?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel