Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va fi într-o ceață totală!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Iată mesajele astrelor pentru acești nativi din zodiac.

Astăzi, avem un sextil între Mercur din Pești și Uranus din Taur. Deci, este genul de aspect care ne invită să vedem lucrurile un pic diferit. Să ne gândim departe, dar să o facem și cu un pic de folos, după cum ne îndeamnă astrologul Daniela Simulescu.

Să ne gândim la viitor într-un mod realist, nu visător.

De asemenea, toată săptămâna stă sub aspectul conjuncției dintre Chiron și Nodul Nord. Este cel mai bun aspect care ne învață că durerea este un profesor extraordinar. 

Iată care sunt previziunile zilei pentru următoarele semne zodiacale!

Balanță/Ascendent în Balanță

Ai putea să te bucuri, mai ales că Venus nu face niște aspecte deosebite azi și în zilele care urmează. Mai degrabă, ai face bine să te gândești la faptul că ne apropiem de conjuncția Nodul Nord-Chiron, care la tine se petrece în Casa a șaptea. Pentru unii dintre voi, s-ar putea ca zilele acestea să vină cu revelații legate de faptul că sunteți în relația care nu trebuie.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul tău, va face un careu săptămâna aceasta. Până acolo, însă, în această săptămână vei fi foarte nevoiaș. Ai vrea să fii validat, să ți se spună tot felul de lucruri, să ți se confirme ceva. Nu prea ai încredere în tine în aceste zile. 

Când trecem la ora de vară în 2024? Dereglările care pot apărea și sfaturi pentru a te adapta

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Tu ai face bine să o mai lași baltă zilele acestea. Daca tot tragi de un scandal cu rudele, nu mai pune paie pe foc. Mai bine ai avea grijă mai multă de tine, pentru că timpul trece. Și ce rost are să tot fii implicat în astfel de discuții?

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Daca luăm în calcul nu doar aspectul astrologic de azi, ci și pe cele ale săptămânii, vouă vă este recomandat să mai faceți și lucrurile care vă plac. Mai amintește-ți că nu trebuie doar să muncești, să plătești facturi sau să îi îngrijești pe ceilalți. Din când în când, mai trebuie să iți faci și o plăcere. Uită-te la un film, citește o carte, mergi la un eveniment. Ești încurajat să faci asta, din punct de vedere astral.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Săptămâna aceasta este vorba despre bani la tine. Pentru că vin cheltuieli după cheltuieli. Ai face bine ca încă de pe acum, să îți dai seama care este pragul peste care nu poți trece din punct de vedere financiar. 

Pești/Ascendent în Pești

La tine, este vorba despre foarte multă confuzie. De aceea, astrologul îți recomandă să nu te bazezi prea mult pe tine, ci să îi mai întrebi și pe cei din jurul tău, mai ales pe cei care știi că sunt obiectivi. Și nu pe cei care iți spun doar ce vrei tu să auzi.

Îți recomandăm să vezi și: Femeile FERICITE au nevoie de următoarele "ingrediente" de la partener. Sunt multe sau puține?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel