Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Plictiseala în cuplu face bine unei zodii!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Iată mesajele astrelor pentru ultimele șase semne din zodiac.

Youtube video image

Marte se apropie de un sextil cu Saturn, ceea ce sugerează că vom deveni mai reținuți. Totuși, acest aspect este favorabil pentru a ne bucura de vacanță și pentru a ne permite să procrastinăm ocazional.

Balanță/Ascendent în Balanță

Tu ești cu gândul la mare, la soare, la vacanță, dar poate să apară ceva la serviciu care îți dă planurile peste cap. Doar că, atenție, dacă apare ceva la locul de muncă și ți se pare pe moment că este nedrept, te rugăm să te gândești la faptul că acolo se ascunde o foarte mare oportunitate. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte este în Casa a șaptea și Saturn în Casa a cincea. Tu ai vrea să trăiești iubirea ca în filme, să fie totul cu pasiune și multă intensitate, cu năbădăi. Dar astrele te contrazic. Relațiile nu pot fi tot timpul ca în filme, mai apare și plictiseala și nu este nimic în neregulă cu asta. Plictiseala este bună pentru tine în cadrul relației. Cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla!

Horoscop 2024 Scorpion

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Astrologul îți recomandă să te ocupi de treburile gospodărești, dar să le faci fără să ți se spună. Să te gândești tu la ce este de făcut. Fă-ți un plan de acțiune, mergi la partener și spune-i la ce te-ai gândit. Inițiativa ta îți va aduce și ajutor din partea celorlalți. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Este rost și de romantism la tine, dar și de foarte multă comunicare. Ai face bine să îți iei partenerul, să priviți apusul și să discutați și iar să discutați. Aduceți-vă aminte de lucruri frumoase, o să vă facă bine. 

Etalare tarot pentru Taur, Fecioară și Capricorn. Ce lecții le oferă luna iulie?

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Dacă ne uităm la toate aspectele perioadei, acestea vorbesc despre hărnicie, o oarecare așezare, liniște. Care pentru tine s-ar putea să fie frustrante, pentru că îți dorești să fii tot timpul în mișcare. Îți dorești distracție și sărbătoare permanentă. Dar dacă azi apare plictiseala, nu este un lucru rău, ci chiar necesar. Așa o să îți mai încarci bateriile. 

Pești/Ascendent în Pești

Este un moment extraordinar ca să devii mai selectiv cu cercul tău social. Alege doar prietenii sau amicii care să te motiveze, care să îți ofere mai mult curajul de care ai nevoie. Prietenii sunt importanți pentru tine. Dacă simți că aceștia nu sunt într-un moment bun, poți să îi împingi de la spate.

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Pești/Ascendent în Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel