Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Care sunt previziunile zilei pentru acești șase nativi ai zodiacului?

Mâine, Soarele va părăsi semnul Berbecului și va intra în Taur. Cu toții, o să devenim mai interesați de ceea ce este palpabil, concret, dar și de roadele muncii noastre. Vom pune mai mult accent pe partea financiară, pe confort, pe plăceri. 

Iată care sunt previziunile zilnice pentru următoarele semne zodiacale!

Balanță/Ascendent în Balanță

Soarele petrece ultima zi în Casa a șaptea a relațiilor, unde se află și Mercur retrograd, dar și Venus. Ce trebuie să faci tu azi? Să nu ceri partenerului luna de pe cer. Mai degrabă gândește-te cât de direct ai fost tu cu el și cât de deschis ai fost în momentul în care ai comunicat.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

La tine, Soarele o să intre mâine în Casa a șaptea. Petrece ultima zi în Casa a șasea a muncii, a sănătății și a treburilor gospodărești, care cel mai probabil te-au luat cu asalt în ultima lună. Astrologul îți recomandă să nu te încarci și azi cu muncă suplimentară, pentru că de mâine încolo, vei avea alte priorități. 

Cam White, astrolog american: În următoarele luni, o zodie trebuie să își îmbunătățească relația cu familia

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Soarele este în continuare în Casa a cincea, iar mâine va intra în Casa a șasea. Ce trebuie să reții tu este că ai nevoie să îmbini utilul cu plăcutul. Nu îți pierde timpul aiurea, nu îți consuma banii și nici energia pe nimic.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Soarele este încă în Casa a patra. Cu siguranță, familia și tot ce ține de gospodărie și de cămin au trecut prin multe schimbări. Astăzi, încearcă să nu iei decizii pentru alții. Gândește-te că s-ar putea să nu îi ajuți, ba din contră.

Vești neplăcute pentru doi nativi din zodiacul chinezesc. Alți doi au parte de bucurii și înțelepciune!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Soarele este în Casa a treia, alături de Mercur retrograd și Venus. Astrologul îți recomandă să nu îi forțezi pe alții să ia deciziile pe care nu le poți lua tu. O să ai un talent oratoric nemaipomenit, vei încerca să îi manevrezi pe cei din jurul tău dar, de fapt, fugi de responsabilitate.

Presupusele zodii ale celor 12 apostoli ai lui Iisus. Ce trăsături avea fiecare?

Pești/Ascendent în Pești

Soarele este pentru ultima zi în Casa a doua a banilor și a resurselor. Dar chiar dacă iese de acolo, încă vor rămâne Mercur retrograd și Venus. Asta înseamnă că vei fi dispus să faci multe schimbări pe plan financiar. Totuși, azi vei fi tentat să arunci o sumă de bani pe un lucru total inutil.

Îți recomandăm să vezi și: Piața imobiliară din București, în creștere - Analiză

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel