Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care se va bucura de o perioadă bogată în dragoste!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Iată previziunile pentru ultimii șase nativi ai zodiacului.

Astăzi este o zi importantă!

Soarele a intrat în semnul Berbecului. Așadar, până pe data de 20 aprilie, îi vom sărbători pe acești nativi ai zodiacului, cărora le urăm un călduros "La mulți ani!”

Sezonul Berbecului coincide și cu Echinocțiul de primăvară. Este acel moment în care ziua și noaptea au aproximativ aceeași durată, iar Soarele se află exact deasupra Ecuatorului. Astfel, este marcat începutul primăverii în emisfera nordică și al toamnei, în emisfera sudică.

Vorbim despre un nou sezon, care aduce energie, prospețime și acțiune, atribute specifice primului semn din zodiac. Putem să avem mai mult curaj să facem ce ne dorim. Să nu ne dea nimic în spate.

Astrologii internaționali despre conjuncția Venus-Saturn de pe 21 martie: ”Aduce o nevoie de realitate și o presiune suplimentară”

Iată care sunt previziunile zilei pentru următoarele semne zodiacale!

Balanță/Ascendent în Balanță

Soarele intră în Casa a șaptea, așa că, timp de o lună, partea de relații capătă un pic de prospețime. Nu mai stai să te gândești mereu la ce face celălalt, ci îl accepți așa cum este. Pentru cei singuri, vine o perioadă în care sunt mai dispuși să iasă în oraș, să cunoască pe cineva.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

La tine, Soarele se duce în Casa a șasea. Așadar, urmează o lună plină de muncă asiduă. Vei deveni precum o furnicuță. Îți va și conveni, pentru că hărnicia îți va da un rost în perioada următoare.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Soarele intră în Casa a cincea, așa că va fi o perioadă nemaipomenită pentru creativitate, pentru exprimarea de sine, pentru pasiuni, talente, copii, iubire, romantism. În aceeași casă, va avea loc și o Conjuncție Mercur-Chiron. S-ar putea că factorul declanșator la tine să fie o durere sau o suferință.

Vârsta nu determină probabilitatea de apariție a unei aritmii.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Soarele intră la tine în Casa a patra. Să nu uitam că ești un semn cardinal, întocmai ca Berbecul. Ne axăm pe tot ce ține de familie, de locuință, de zona imobiliară. Va fi foarte multă neliniște. Ai vrea să stai mai mult locului, dar nu o să poți. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Soarele se duce în Casa a treia, unde este deja o conjuncție Mercur-Chiron. Ce trebuie să reții? Că durerea este cel mai bun profesor. Din evenimentele marcante ai învățat cele mai prețioase lecții, pe care trebuie să le și folosești, într-un mod practic. 

Pești/Ascendent în Pești

Soarele intră în Casa a doua, iar asta înseamnă că preocuparea pentru zona financiară va fi una destul de mare. Este important ca în perioada următoare să ai niște discuții cu partenerul despre bugetul la comun. Chiar dacă pot fi și unele mai puțin plăcute.

Citește și: Zece adevăruri dure despre iubire, pe care ar trebui să le înțelegem

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel