Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să aibă grijă de viața personală

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Iată previziunile zilei pentru următorii nativi!

Mâine, gata cu Sezonul Peștilor!

Urmează intrarea Soarelui în Berbec, ce coincide cu Echinocțiul de primăvară. Va începe acest anotimp și din punct de vedere astronomic/astrologic. Noaptea și ziua încep să fie egale.

Ce presupune intrarea Soarelui în Berbec? Prospețime, energie, forță, viață, impuls. 

Mâine, avem și o conjuncție între Mercur și Chiron în Berbec. Când aceștia doi se întâlnesc, în special în semnul Berbecului, dăm furia pe dinafară, mai ales prin vorbe. Și știm bine că vorbele rănesc. Vor durea mai mult ca niciodată.

Berbecul în 2024. Energie, curaj și materializare

Iată care sunt previziunile zilei pentru următoarele semne zodiacale!

Balanță/Ascendent în Balanță

Soarele este încă în Casa a șasea, iar Venus, guvernatoarea ta, este lângă Saturn, tot în Casa a șasea. Ai grijă la sănătate în această perioadă și, în același timp, și la volumul de muncă. Nu îți ridică nimeni statuie și reține că nu o să își aducă nimeni aminte peste câțiva ani de cât ai stat tu azi la serviciu. Fă tot posibilul să ai grija și de viața personală.

Aritmia cardiacă: mit și realitate

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul tău, se apropie de ieșirea din Casa a patra. Ceea ce înseamnă că trebuie să ai foarte mare grijă la conflictele din familie. Sau la tendințele pe care le ai de a-i bârfi pe cei dragi, fiindcă pot apărea momente neplăcute.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Recomandarea principală ar fi să ai grijă la modul în care vorbești cu copiii și la cum te gândești la ei. Pentru că s-ar putea să ai tendința de a vedea doar partea goală a paharului. Daca ai copii mai mari, încearcă să nu îți faci mai multe griji decât este cazul. Nu exagera cu gândurile și nu fii prea prăpăstios.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Trebuie să ai următorul lucru în vedere: ai o perioadă foarte bună pentru empatie, toleranță și creativitate. Însă, în același timp, trebuie să ai grijă cum livrezi cuvintele, cum îți folosești vocea, tonul. De altfel, vocea ta este destul de importantă atât la serviciu, cât și în familie. 

Ce este destinul? Ne controlează soarta viața?

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Soarele se pregătește să iasă din Casa a doua. Așa că s-ar putea să ai niște revelații pe plan financiar, mai ales că și Venus se apropie de Saturn, în aceeași casă. Astrologul îți recomandă să nu cheltuiești pe fond nervos. Să nu umpli unele goluri cu anumite cheltuieli. 

Pești/Ascendent în Pești

Soarele mai stă doar azi în semnul tău, așa că profită. Daca ai așteptat un moment să te ocupi de o activitate, să reiei un hobby sau o pasiune, ori să îți cumperi ceva, profită de această zi. Pentru că Venus se apropie de o conjuncție cu Saturn în semnul tău, nu ar strica să ai mai multă grijă și de înfățișare, în modul în care te arăți celorlalți.

Citește și: Semnificația ORELOR în dragoste. Ce înseamnă dacă te uiți la ceas la 11:11?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel