Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Horoscop zilnic. Astrele au mesaje importante pentru noi în sezonul eclipselor. 

Săptămâna a început în forță! Cu o Eclipsă de Lună/Lună Plină în Balanță. 

Eclipsele de Lună aduc, de obicei, finaluri. Ar putea să ne ofere puterea, îndrăzneala, hotărârea de a lua în sfârșit o decizie, poate că până acum nu ați avut curajul să faceți un pas în acest sens.

Persoanele cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță și Capricorn) în astrograma natală vor simți mai mult impactul acestui eveniment. Pot întâmpina dificultăți în luarea unei decizii, chiar dacă vor încerca să o amâne, așa cum au făcut-o în trecut.

Vă reamintim că perioada dintre două eclipse este una mai specială sau bizară. Cu alt cuvinte, începând de astăzi și până pe 8 aprilie, când va avea loc Eclipsa de Soare, vă invităm să vă observați în mod activ viața. 

Primăvară cu peripeții pentru TREI zodii. Cine le agită apele?

Balanță/Ascendent în Balanță

Eclipsa/Luna Plină se petrece chiar în semnul tău! Deci ești protagonistul acestei perioade! Ce înseamnă asta? Că te vei agita, vei trece de la o extremă la alta, vei încerca să forțezi unele decizii sau evenimente. Dar nu va depinde doar de tine! Încearcă să îți găsești aliați. Și nu neglija somnul!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Atmosfera de la serviciu s-ar putea să îți contamineze și viața personală. Încearcă să nu încurci borcanele și să nu provoci celor dragi neplăceri. Vei avea tendința de a te retrage. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Eclipsa de Lună îți va arăta adevărul gol-goluț: că ai investit în unele relații de prietenie mai mult decât trebuia! Și că acum tragi ponoasele. Astrele îți recomandă să îți schimbi atitudinea, însă nu într-un mod radical. 

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să devină mai flexibilă

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Eclipsa/Luna Plină îți activează cariera. De altfel, în următoarele două săptămâni vor avea loc numeroase schimbări în acest sens. Stai departe de a încerca să controlezi totul. S-ar putea să ai surprize neplăcute. 

VărsătorAscendent în Vărsător

Verifică de mai multe ori informațiile. Dacă ai vreo programare, rezervare, s-ar putea să ai surprize. De asemenea, ai face bine să fii mai atent la modul cum comunici. Te vei panica repede, dar oamenii apropiați te vor liniști. 

Pești/Ascendent în Pești

Poate că este cazul să te gândești de două ori înainte de a face o investiție. Astrele îți recomandă să ceri sfatul partenerului sau al familiei. Astfel, vei evita unele situații problematice. 

Aritmia cardiacă: mit și realitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel