Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să devină mai flexibilă

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Iată mesajele astrelor!

Azi, avem un eveniment important din punct de vedere astrologic. Discutăm despre Eclipsa de Lună/Luna Plină în Balanță. Cei care au marcaj cardinal în harta natală, deci Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, vor resimți din plin acest fenomen. Le va fi greu să ia o decizie, chiar dacă vor încerca să o amâne. Această fază a lunii discută și despre un apogeu. Putem ajunge la un moment în care zicem că nu se mai poate, în special în sfera relațiilor și a parteneriatelor. Să reținem faptul că diplomația este benefică, dar nu tot timpul.

Poți să vezi și acest articol: Eclipsă de Lună pe 25 martie. Influența pentru fiecare zodie/ascendent

Redactorul șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile zilei pentru următorii șase nativi.

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine teoria spune că această Lună Plină se petrece în Casa a șaptea. Așadar, este posibil să îți schimbi atitudinea față de unele relații. Fie pe plan personal, fie pe plan profesional. 

ZECE lucruri de știut despre bărbații Berbec

Taur/Ascendent în Taur

Din punctul de vedere al teoriei astrologice, la tine Eclipsa de Lună se va petrece în Casa a șasea. Deci, s-ar putea să te simți diferit față de unii colegi sau față de anumite proiecte. În unele dintre ele, s-ar putea să investești mai mult timp, deși pot să nu fie cele pe care ți le cer șefii la locul de muncă. În ceea ce privește relațiile cu colegii, renunță la ideea că aceștia îți sunt familie, rude sau prieteni.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pe tine nu te supără atât de tare Eclipsa de Lună, însă trebuie să ne amintim de faptul că Mercur, guvernatorul tău, se apropie de retrogradare. Și, când se întâmplă asta, totul o ia razna în viețile noastre. Ceea ce îți propui se poate schimba total și pe parcurs. Tu nu trebuie decât să fii foarte flexibil. 

Rac/Ascendent în Rac

Vorbim aici despre o Lună Plină în Casa a patra. Ceea ce înseamnă că preocuparea pentru tot ce înseamnă gospodărie și relațiile cu familia sunt importante. Recomandarea astrologului este, însă, să nu le exagerezi. Orice exces de zel astăzi îți va dăuna ție, nu altora.

Leu/Ascendent în Leu

Dacă știi că trebuie să porți niște discuții cu șefii sau dacă ți s-au făcut niște promisiuni și le aștepți la locul de muncă, nu îți pierde speranța. Încă nu este momentul. Deși pare neplăcut, trebuie să reținem că nu se întâmplă nimic când vrem noi.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Plină la tine se va petrece în Casa a doua. Iar asta înseamnă că azi trebuie să ai foarte mare grijă la cheltuieli. Și să nu cheltui banii fiind influențat de cineva. Stai departe de persoanele care te influențează pe plan financiar.

Poți să citești și acest articol de pe site-ul nostru: Astrologii internaționali despre Eclipsa de Lună în Balanță de pe 25 martie: ”O conexiune care nu îți face bine dispare”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel