Eclipsă de Lună pe 25 martie. Influența pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Pe 25 martie, avem o Lună Plină și prima Eclipsă de Lună a anului 2024 în semnul Balanței. Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Pe 25 martie va avea loc prima Eclipsă din 2024. Nativii care au marcaj cardinal în hărțile natale, deci Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, vor resimți din plin acest eveniment. Le va fi destul de greu să ia o decizie, chiar dacă vor încerca să o mai evite, așa cum au mai făcut-o.

De fiecare dată, această fază a lunii, vorbește despre un apogeu. Ajungem într-un punct decisiv. Mai ales în zona relațiilor și a parteneriatelor. Și da, diplomația este benefică, dar nu întotdeauna!

Iată previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

Ești protagonistul acestui eveniment. Soarele și Mercur sunt în semnul tău. În plus, Mercur se apropie de retrogradare. Luna Plină în Balanță îți spune că nu se mai poate cu unele relații pe care le ai, fie ele relaționale sau profesionale. Tendința ta va fi să pui capăt acestor legături, dar acest eveniment îți arată că trebuie mai întâi să îți schimbi relația cu tine însuți. Trebuie să ai în vedere că vei pierde ceva. Astrologul îți recomandă să fii atent la relațiile pe care le ai în jurul datei de 25 martie.

Lună Plină/Eclipsă de Lună în Balanță pe 25 martie: În căutarea echilibrului dintre impulsivitate și armonie

Taur/Ascendent în Taur

Eclipsa se petrece pe axa 6-12. Este necesar să fii atent la sacrificiu, fie în plan relațional sau profesional. Ai putea vrea să le faci pe plac tuturor. Dar cu cât încerci să mulțumești pe toată lumea, cu atât vei avea mai mult de pierdut. Daniela Simulescu îți recomandă să funcționezi după următorul principiu: "Cât dai tu, dau și eu." Nici la locul de muncă să nu ai așteptări cu privire la comportamentul colegilor, ei nu vor acționa întotdeauna așa cum îți dorești. Cu Venus, guvernatoarea ta, în apropierea lui Saturn, ai nevoie să fii pragmatic și flexibil.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Eclipsa are loc pe axa 5-11. Vorbește despre așteptările față de tine și față de ceilalți, dar și despre investiția pe care o faci în relația cu viitorul. Ai putea fi blocat în anumite concepte despre viitor care îți pun piedici. În jurul datei de 25 martie, cel mai bine ar fi să lași Universul să își facă treaba, dar să ai speranța că totul va ieși bine. Dacă oamenii din jurul tău nu se mai pot ține de promisiuni și planuri, trebuie doar să accepți. Când Mercur va retrograda, te poți revedea cu unele persoane care îți vor trezi tot felul de stări. Gândește-te ce simți în legătură cu aceștia.

Marte în Pești de pe 23 martie: Războinicul empatic care aduce confuzie și dezinformare

Rac/Ascendent în Rac

Tu ai această Eclipsă pe axa 4-10. Laitmotivul este să împaci partea profesională cu cea personală. De data aceasta, în casa a 10-a este și Mercur care se apropie de retrogradare. Pentru a te apuca de unele proiecte în viața profesională, ai nevoie de unele compromisuri în viața personală. Stai departe de certuri cu persoanele autoritare.

Leu/Ascendent în Leu

Recomandarea principală a Danielei Simulescu este să nu crezi că le știi pe toate. Chiar dacă ai impresia că unele lucruri sunt sub standardele tale, acelea te pot ajuta să progresezi. Învață, studiază și fii curios. Fii deschis lumii. Lasă deoparte prejudecățile.

Horoscop APRILIE 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Eclipsa se petrece pe axa 2-8, una a banilor și a resurselor. Va trebui să minimizezi niște pierderi. Pot apărea multe negocieri, iar tu te vei simți provocat și iritat. Pentru următoarele două săptămâni, recomandarea astrologului este să nu renunți, ci să insiști.

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Plină se petrece în semnul tău. Ai putea vedea roadele unor acțiuni, mai ales pe plan relațional. Relațiile tale se pot schimba. Mercur se apropie de retrogradare în casa a 7-a, prin urmare, trecutul te poate bântui. Pot apărea tot felul de evenimente într-un timp scurt. Ține minte că ceea ce se va întâmpla nu este cauza, ci doar un pretext.

Horoscop APRILIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Eclipsa de Lună Plină se petrece în casa a 12-a. Vor exista pierderi. Daniela Simulescu îți recomandă să ai în vedere sănătatea ta, dar și a celor dragi. Dacă ți s-a dat un diagnostic, mai caută o opinie. Ți-ai putea da seama că te-ai implicat într-o situație profesională total diferită de ceea ce credeai. Venus, guvernatoarea Lunii Pline, este lângă Saturn în casa a 5-a. Poți întâmpina dificultăți legate de copii, fie că îți dorești sau că ai deja.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Plină din casa a 11-a te poate ajuta să faci un pas înainte. Pentru a obține ceva, trebuie să și pierzi. Poți renunța la aspectele care nu îți fac bine, fie că este vorba despre o relație sau anumite obiceiuri. În jurul datei de 25 martie, nu trebuie să îți pese de ceea ce spune lumea.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Relațiile cu partenerul și familia pot deveni tensionate. Soluția ar fi să îi mai asculți și pe ceilalți. Nu trebuie doar să îi auzi, ci să asculți activ. Nu este vorba despre tine, ci despre ce își doresc ei. Trebuie să înveți să fii mai flexibil.

Horoscop APRILIE 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Eclipsa se petrece pe axa 3-9. Ceea ce trebuie să înveți în jurul acestui eveniment este modul în care te prezinți. Tot ceea ce ține de aspectul fizic, cât și de modul în care transmiți mesaje, este important. Este necesar să fii flexibil și diplomat. Caută mai multe metode pentru a obține ceea ce vrei, chiar dacă nu îți va ieși din prima. Este o perioadă foarte bună pentru călătorii și învățat.

Pești/Ascendent în Pești

Eclipsa are loc pe axa 2-8. Ține minte că nu se poate câștiga fără a pierde ceva. Totul depinde de capacitatea ta de negociere. Pe moment, ți se va părea că pierzi, dar pe termen lung vei obține o putere interioară nemaipomenită. În perioada aceasta, fii atent la împrumuturi și cheltuieli.

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel