Horoscop APRILIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni și Rac. Iată care sunt veștile pentru acești nativi în Aprilie 2024!

Luna aprilie vorbește despre finaluri și începuturi. Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Berbec de pe 8 aprilie poate fi motivul/pretextul/cauza schimbării. Retrogradarea lui Mercur din același semn, dintre 2-25 aprilie, ne poate pune puține bete în roate, dar ne vom da seama că tot răul spre bine. Iar tranzitul lui Marte în Pești ne va mai pondera acțiunile.

Iată previziunile pentru luna aprilie!

Berbec/Ascendent în Berbec

Chiar dacă Soarele se află în semnul tău și Venus se va alătura, Mercur va retrograda în Berbec. Între 2 și 25 aprilie, vei fi ocupat, o să ai momente de indecizie și vor reveni unele situații din trecut. Poate că te-ai pregătit pentru noi planuri, dar va trebui să te ocupi în primul rând de chestiunile vechi. Chiar dacă retrogradarea lui Mercur poate părea problematică pe moment, în final te va ajuta, chiar dacă nu vei realiza asta imediat. Probabil vei înțelege acest lucru undeva după 15 mai, când Mercur va părăsi complet semnul tău. Este recomandat să amâni luarea deciziilor importante și discuțiile semnificative în aprilie. Dacă începi ceva nou în plan personal sau profesional, primele zile ar putea fi marcate de provocări greu de gestionat.

Vezi aici previziunile complete pentru BERBEC.

Taur/Ascendent în Taur

Conjuncția istorică Jupiter-Uranus are loc în semnul tău. Îți oferă oportunitatea de a aduce unele schimbări în viața ta, care să nu fie neapărat radicale, dar care te vor face să te simți diferit. Poți începe prin a aduce o schimbare în garderoba ta. Încearcă noi piese vestimentare sau să-ți ajustezi stilul. Mai mult decât atât, această conjuncție îți poate aduce conștientizarea libertății pe care o ai în relațiile tale personale și profesionale. Cere mai multă flexibilitate.

Vezi aici previziunile complete pentru TAUR.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Retrogradarea lui Mercur, guvernatorul tău, în casa a 11-a pentru aproape întreaga lună aduce schimbări în planurile tale. Vei anula unele dintre obiectivele pe care le-ai stabilit la începutul anului. Este posibil să întâmpini o anumită rezistență în a fi mai flexibil, dar această perioadă te va învăța să te adaptezi. Astăzi poți face un lucru, iar mâine altul. Cu Saturn și Marte în casa a 10-a, s-ar putea să te simți blocat și legat de anumite situații. În aceste momente, ar fi bine să asculți sfaturile celor din jurul tău. Este posibil să reapară mulți prieteni și colegi în viața ta. 

Vezi aici previziunile complete pentru GEMENI.

Rac/Ascendent în Rac

Mercur retrogradează în casa a 10-a, unde va avea loc și o Eclipsă, ceea ce îți aduce schimbări profesionale în luna aprilie. Aceste schimbări pot fi variate, unele pot fi pe placul tău, în timp ce altele nu. Dacă îți dorești să îți schimbi locul de muncă, aprilie poate fi luna în care îți va veni o idee în acest sens. Ai putea lua legătura cu foști colegi de serviciu sau cu foști șefi, deoarece aceștia ar putea să te îndrume, să îți ofere un sfat sau chiar o recomandare utilă. În acest sens, este posibil să fii nevoit să faci un pas înapoi în plan profesional, dar acest lucru poate fi benefic pentru că te va ajuta să aduni mai multe informații.

Vezi aici previziunile complete pentru RAC.

Iată calendarul evenimentelor celor mai importante din aprilie 2024!

2 aprilie: Mercur își începe rerogradarea în Berbec
5 aprilie: Venus intră în Berbec
8 aprilie: Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec
19 aprilie: Soarele intră în Taur
21 aprilie: Conjuncția istorică Jupiter-Uranus în Taur
24 aprilie: Lună Plină în Scorpion
25 aprilie: Mercur își oprește retrogradarea
29 aprilie: Venus intră în Taur
30 aprilie: Marte începe tranzitul în Berbec

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel