Horoscop APRILIE 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodiile Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Iată ce le transmit astrele acestor nativi în luna aprilie!

Fără doar și poate, evenimentul astrologic cel mai important din 2024 este conjuncția istorică Jupiter-Uranus din Taur, din data de 21 aprilie. Multe dintre obiceiurile vechi vor fi zguduite și nu degeaba. Ci pentru a face loc altora mai potrivite pentru vremurile actuale. Și nu uitați și că Mercur va retrograda în perioada 2-25 aprilie.

Iată previziunile pentru luna aprilie!

Leu/Ascendent în Leu

Pe 8 aprilie, avem o Lună Nouă cât și o Eclipsă de Soare, eveniment important pentru tine deoarece Soarele este guvernatorul tău. În plus, pe lângă aceste aspecte, Mercur este retrograd. Recomandarea este să fii atent în special atunci când completezi sau semnezi documente. Este necesar să fii precaut în privința contractelor, proceselor, negocierilor și a încheierii parteneriatelor, mai ales în plan profesional. Pe 21 aprilie, are loc conjuncția istorică Jupiter-Uranus în casa a 10-a. Dacă îți dorești o schimbare radicală sau prospețime în cariera ta, acesta este momentul potrivit pentru a încerca. Totuși, este esențial să ai curaj și să îndrăznești. Jupiter va rămâne în casa a 10-a până la finalul lui mai, însă întâlnirea cu Uranus îl va face să fie mai rebel decât de obicei.

Vezi aici previziunile complete pentru LEU.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În luna aprilie, este important să fii atent la toate resursele pe care le ai. Acestea includ bani, timp, energie, dispoziție și valabilitate. Dacă interacționezi cu oamenii din jur și simți că timpul tău este pierdut, este mai bine să te retragi în casă sau să îi informezi dinainte că nu ești disponibil. Chiar dacă evenimentul poate părea important pentru ceilalți, este mai bine să fii prudent decât să mergi acolo și să te enervezi, să te simți victimizat sau să te plângi. Evită să împrumuți bani și lucruri.

Vezi aici previziunile complete pentru FECIOARĂ.

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Nouă și Eclipsa de Soare din 8 aprilie vor avea loc în casa a 7-a, unde va tranzita și Venus, guvernatoarea ta. Însă, o notă mai puțin favorabilă este că și Mercur va retrograda în casa relațiilor. Există posibilitatea să fii contactat de foști parteneri sau chiar tu să simți impulsul să reiei legătura cu aceștia. Dacă te afli într-o relație, retrogradarea lui Mercur poate aduce la suprafață aspecte pe care nu le-ai discutat cu partenerul, cu precădere probleme pe care le-ai ținut în tine mult timp. Poate apărea o tendință de a te enerva și a răbufni la cel mai mic factor declanșator sau stimul. Chiar dacă de obicei ești diplomat, în aprilie ai putea avea replici mai aspre și un limbaj mai agresiv față de partener. Este important să nu lași subiectele nerezolvate.

Vezi aici previziunile complete pentru BALANȚĂ.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marea conjuncție Jupiter-Uranus are loc în casa a 7-a, adică în casa relațiilor. În luna aprilie, este posibil să te confrunți cu evenimente neobișnuite sau neașteptate în ceea ce privește relațiile tale. Un fost partener ar putea reveni în viața ta sau să te întâlnești cu el într-un anumit loc. Un eveniment ar putea să vă aducă pe împreună și să vă oferiți o nouă șansă. De asemenea, dacă ai dorit să ieși dintr-o relație, această conjuncție ar putea să aducă momentul potrivit pentru a face acest pas, fără conflicte sau tensiuni, ci printr-o despărțire liniștită. Dacă ești singur, ai șansa să întâlnești persoane cu totul diferite față de cele pe care le-ai cunoscut până acum. Este important să nu te grăbești să iei decizii importante în relații, cum ar fi căsătoria sau mutarea împreună.

Vezi aici previziunile complete pentru SCORPION.

Iată calendarul evenimentelor celor mai importante din aprilie 2024!

2 aprilie: Mercur își începe rerogradarea în Berbec
5 aprilie: Venus intră în Berbec
8 aprilie: Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec
19 aprilie: Soarele intră în Taur
21 aprilie: Conjuncția istorică Jupiter-Uranus în Taur
24 aprilie: Lună Plină în Scorpion
25 aprilie: Mercur își oprește retrogradarea
29 aprilie: Venus intră în Taur
30 aprilie: Marte începe tranzitul în Berbec

Ai citit și Aritmia cardiacă: mit și realitate?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel