Horoscop APRILIE 2024. Previziuni complete pentru Leu/Ascendent în Leu

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce le aduce luna aprilie nativilor Leu? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne spune previziunile complete!

Leu/Ascendent în Leu APRILIE 2024

Pe 8 aprilie, avem o Lună Nouă și o Eclipsă de Soare. Pentru tine, este un eveniment important deoarece Soarele este guvernatorul tău. Pe lângă această Eclipsă, îl avem și pe Mercur retrograd.

Daniela Simulescu îți recomandă să fii atent atunci când este vorba de întocmit documente, de semnat acte. Totodată, fii precaut la aspecte precum oficializare, contracte, procese, negocieri și încheierea unor parteneriate, mai ales în zona profesională.

Conjuncția istorică Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie: Rezistența la schimbare asigură eșecul

Marea Conjuncție Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie, se petrece în casa a 10-a. Dacă în carieră îți dorești o schimbare radicală sau mai multă prospețime, vei avea parte de aceasta. Este esențial doar să ai curaj și să îndrăznești. Jupiter mai rămâne acolo până la finalul lui mai, dar întâlnirea cu Uranus îl face să fie mai rebel decât de obicei. Poate că până acum nu ți s-a părut corect să pleci dintr-o funcție, însă din aprilie nu va mai fi cazul. Trebuie să primești orice ți se oferă.

Astrologul îți transmite că orice criză pe plan profesional poate fi transformată într-o mare oportunitate. Tu ești cel care primește această șansă, nu alții.

Marte se plimbă în continuare prin casa a 8-a lângă Saturn. Va fi greu să te bucuri de schimbările profesionale sau de cele legate de școală și călătorii. Vei fi preocupat, îngrijorat și anxios pe plan financiar. O să fii supărat deoarece ai impresia că nu îți ajung banii și cu toate acestea, trebuie să le dai și celorlalți. Cu Marte în casa a 8-a, chiar dacă ai fi cel mai bogat de pe planetă, tot ai simți angoase și ai avea tot felul de gânduri.

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?

Ești predispus la scenarii în luna aprilie, așa că ar trebui să ai grijă să nu le transformi în realitate. Dacă te întâlnești cu niște oameni, nu le spune ceea ce ți-ai imaginat tu că s-ar întâmpla. Acele persoane ar putea crede, iar cele mai mari coșmaruri să devină realitate fără să îți dai seama.

Fii mai discret, nu intra forțat în viețile celorlalți. Învață să iubești banii, gândește-te la aceștia ca la un partener. Nu fii speriat de ei tot timpul.

Dacă îți dorești să pleci din țară sau să călătorești, ai susținere. Cu Mercur retrograd în casa a 9-a, este totuși necesar să ai grijă la eventualele încurcături, întârzieri și amânări care vor apărea.

Îți recomandăm și Horoscop APRILIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel